Uenige om Finnan-pris

Liverpool og Aston Villa er uenige om hvor mye Steve Finnan er verdt, og sliter også med å bli enige om nedbetalingen for en eventuell overgang for Gareth Barry.

Liverpool er i nye forhandlinger med Aston Villa omkring en overgang for Gareth Barry. Det melder Liverpool Daily Post i dag. Midlands-klubben har som kjent sendt et brev til Liverpool FC der de står fast på at de skal ha £18M for sin kaptein. Alternativt £17M + Steve Finnan.

Villa verdsetter altså den rutinerte høyrebacken til £1M, ettersom han bare har ett år igjen av sin kontrakt med Liverpool. Problemet er imidlertid at Liverpool mener at Finnan er verdt £2M.

Daily Post skriver også at klubbene er uenige om hvordan overgangssummen for Barry skal betales, da Liverpool ønsker å betale ned summen over flere år enn Villa krever.

På Villa Park har man imidlertid innsett at Barry før eller siden vil forsvinne til Liverpool. John Carew synes eksempelvis at det er synd at Barry forsvinner, men uttaler at han ikke er sjokkert over det som nå er i ferd med å skje.

- Det som skjer med Gareth er en del av fotballen. Jeg tror egentlig ingen er sjokkert, selv om du ikke ønsker å miste en av lagets beste spillere de siste årene, siteres nordmannen av skysports.com.

- Slik er fotballen, og det er slik ting fungerer. Nå må vi bare vente og se hvem som erstatter ham. Jeg tror det vil bli en god spiller som kommer til klubben uansett. Det er trist at Gareth drar, men jeg bruker ikke mye energi på det. Jeg fokuserer på det laget vi har her, og de spillerne vi har her. Ikke det som skjer rundt oss, avslutter Carew.