Usikker fremtid for Leto

Daily Mirror skriver at argentineren Sebastian Leto ikke har fått innvilget arbeidstillatelse i England. Walter Smith tror Liverpool kan kjempe om ligatittelen.

Daily Mirror skriver at Sebastian Leto ikke har fått innvilget arbeidstillatelse i England. Rafael Benítez skal ha vært i Sheffield på fredag for å gi sin støtte til argentineren, men arbeidsdepartementet avslo søknaden. Ifølge tabloidavisen var Liverpools manager svært oppbrakt da han forlot lokalene.

Dermed står Sebastian Leto overfor en usikker fremtid i Liverpool. 21-åringen har tidligere uttalt at han er aktuell for greske Olympiacos dersom han ikke kunne fortsette i England. Etter det vi forstår er hans italienske pass fortsatt en uavklart sak, så Liverpool skal ha søkt om arbeidstillatelse som en midlertidig løsning.

Smith har tro på Liverpool
Rangers-manager Walter Smith tror Robbie Keane og Fernando Torres kommer til å utgjøre en sterk duo som kan gjøre Liverpool til tittelutfordrere i Premier League. Smith så at hans lag ble knust 4-0 av Liverpool på Ibrox i går.
- Torres og Keane er to meget gode spillere, sa han.
  
- Liverpool vil åpenbart dra nytte av det. Det vil kanskje bety en endring av fokus i måten de spiller på, men de har gode spillere samlet sett.  Ser vi på dem, så vil du si at de har en mulighet til å kjempe om tittelen neste sesong .
  
- Jeg tror de kan stikke seg frem og forbedre på plasseringene blant topp fire de siste sesongene. Torres og Keane kan gi dem det lille ekstra.