- 2.plass gir ekstra motivasjon

Sammy Lee gjør det klart at 2.plass aldri er godt nok for LFC. Spillerne vil være ekstra motivert neste sesong. Rafa glad for å avslutte med seier poeng. Redknapp skuffet over baklengsmålene.

Assistentmanager Sammy Lee tror at smerten over en 2.plass i Premier League vil gi spillerne ekstra motivasjon neste sesong.
- Vi er ikke 100% fornøyd med hva som har skjedd denne sesongen fordi vi kommer ikke til å ha noe sølvtøy foran oss når vi tar lagbildet neste sesong, sier Lee til liverpoolfc.tv.

- Slik sett er jeg sikker på det vil motivere spillerne. Etter sesongen har vi mulighet til å vurdere hva vi trenger å forbedre. Forhåpentligvis kan det få oss til å hente noe sølvtøy neste sesong.

- Vi har ikke nådd opp, og vi er klar over det. Man kommer ikke til å se noen her feire før et trofé havner her på Anfield.

Rafa glad for å avslutte med tre poeng
Rafael Benítez synes det var flott å avslutte sesongen med tre poeng på hjemmebane.
- Vi visste det var viktig for fansen at vi avsluttet sesongen svært bra. Når det er siste kamp, er det alltid vanskelig å jobbe hardt. Jeg var imponert over Mascherano som bare fortsatte å løpe, sa Benítez til BBC etter kampen.

Redknapp skuffet over baklengsmålene
Tottenham-manager Harry Redknapp ergret seg over de innslupne målene, men synes Sami Hyypiä fikk en flott avskjed.
- Vi manglet flere spillere, og vi mistet Jonathan Woodgate dagen før kampen, sier Redknapp til Liverpool Daily Post.

- Vi forsøkte vårt beste. E-cupfotball ville ha vært en ordentlig bragd tatt i betraktning hvilken posisjon Spurs var i da jeg kom til klubben.

- Vi klarte det nesten. Vi har klatret fra bunnen til åttende, noe jeg er stolt av.

- Vi var ikke i stand til å ramme Liverpool. Noe av forsvarsspillet vårt var elendig. Målene vi slapp inn kunne vært avverget.

- Det var hyggelig å se Sami Hyypiä komme inn. Han fikk en utrolig ovasjon fra en fantastisk klubb og deres supportere.