- Aurelio blir god å ha i ligainnspurten

Rafael Benitez berømmer Fabio Aurelios allsidighet, og anser brasilianeren som en nøkkelspiller i ligainnspurten. Mye tyder på at Xabi Alonso starter kveldens privatlandskamp mot England.

Fabio Aurelio er en av noen få førstelagsspillere som ikke er opptatt med landskamper denne uken. Manager Rafael Benitez tror at brasilianeren vil spille en nøkkelrolle i ligainnspurten for Liverpool.

Den skadeforfulgte venstrebacken klarte seg meget godt i en rolle som sentral midtbanespiller mot Portsmouth i de rødes siste kamp. Benitez mener at Aurelios allsidighet gjør ham til en viktig brikke i troppen i siste del av sesongen.

- Fabio var en av banens beste spillere mot Portsmouth. Han spilte virkelig godt. Vi visste han var i stand til å spille sentralt på midtbanen fra tiden hans i Valencia, og på lørdag viste han hvilken dyktig kvalitetsspiller han er, uttaler Liverpools manager til Liverpoolfc.tv.

- Han blir en viktig spiller for oss resten av sesongen. Spesielt på Anfield, hvor vi må angripe, vet vi at han vil komme til nytte med sine gode bevegelser og gode innlegg. Det er viktig å ha spillere som kan bekle flere posisjoner og spille i ulike systemer. Spillere med god fotballforståelse, avslutter Benitez.

Xabi fra start
Skal man dømme ut fra den siste treningen før matchen, kommer Xabi Alonso til å starte privatlandskampen mot England i kveld. Spania hadde sin siste treningsøkt foran kampen i går kveld, og der kunne 2000 fans bivåne at Vicente Del Bosque drillet en midtbane hvor Xavi Hernandez og Xabi Alonso utgjorde den sentrale duoen, meldes det i spansk presse.