- Babel har blitt feilsitert

Dirk Kuyt mener Ryan Babel har blitt feilsitert i tabloidpressen. Stephen Darby lånes ut til Swansea? Ny klubb for Joe Kennedy. Burnley vant treningskamp.

Ryan Babel har blitt sitert på at han er misfornøyd med brutte løfter fra Liverpool-manager Rafael Benitez. Dette mener lagkamerat Dirk Kuyt må bero på at Babel har blitt feilsitert.

- Det som står i avisene er nesten ikke til å tro. I dag våknet jeg på hotellet til krigstyper om Ryan Babel i avisene, hvor han skal ha kaldt Rafa en løgnhals. Jeg er 100% sikker på at Ryan ikke ville si noe slikt, og jeg setter dette på kontoen for dårlig oversettelse. Da Ryan ga intervjuet til nederlandsk presse, sa han kun at det var viktig for ham å spille kamper, og at han ville likt å spille flere kamper for Liverpool og at han ville gjøre alt i sin makt for å spille eg inn på landslaget igjen, uttaler Kuyt til Sky Sports News.

- Ryan er lykkelig i Liverpool, men alle spillere ønsker å spille. Manglende spilletid bekymrer ham nå ett år før VM. Han vet han må spille kamper, og jeg er sikker på at han ønsker å spille disse kampene for Liverpool. Han ønsker spilletid så raskt som mulig, men vi har en stor tropp. Det er mange spillere som kan bekle hans posisjon, så han må jobbe hardt og ha tro på det han driver med i Liverpool og på landslaget.

Darby på lån til Swansea?
Tabloidavisen Mirror melder at Swansea er i ferd med å hente Liverpools reservelagskaptein Stephen Darby på lån. 20-åringen ønsker å spille førstelagsfotball denne sesongen, og det skal være snakk om et låneopphold av tre måneders varighet. Swansea skal ønske å kjøpe høyrebacken permanent, men Darby selv ser for seg en fremtid på Anfield på sikt.

Ny klubb for Joe Kennedy
Junioren Joe Kennedy ble frigitt av Liverpool i sommer. Nå har midtstopperen skrevet kontrakt med walisiske Bala Town FC. Det melder den walisiske klubben på sine offisielle nettsider.

Burnley vant treningskamp
Liverpools motstander på lørdag, Burnley, vant i går 4-0 over Accrington Stanley i en treningskamp på Turf Moor. Trioen David Nugent, Chris Eagles og Fernando Guerrero skal visstnok ha imponert, og kan være aktuelle for en plass i startoppstillingen mot Liverpool.