- Burnley er farlige på kontringer

Sammy Lee har ikke blitt overrasket over Burnleys gode start på sesongen. Men han hevder at Liverpool kan takle den nyopprykkede kometen, og ta tre poeng på lørdag.

Burnley har slått både Manchester United og Everton hjemme på Turf Moor i sesonginnledningen. Lancashire-klubben har imidlertid tapt begge de to bortekampene de har spilt så langt i Premier League, og målscoren på disse to kampene er 0-5.

- Jeg er ikke overrasket over Burnleys gode start. Jeg kjenner til dem, og kvalitetene de besitter, sier assistentmanager Lee til Liverpoolfc.tv.

- Owen Coyle har satt sammen et lag som jobber veldig, veldig hardt for hverandre, og vi vet de vil by på tøff motstand når de kommer til Anfield. Vi vil møte en vanskelig motstander, som er godt organisert, og som har vist at de er effektive på kontringer.

- Vi kommer til å angripe, så vi må samtidig sørge for at vi ikke blir tatt på overganger eller dødballsituasjoner. Vi må være fokuserte på våre arbeidsoppgaver. Vi vet hva vi må gjøre. Det er kanskje en gammel klisje, men nå prøver vi å ta en kamp om gangen og få til en seiersrekke.

- Vi har hatt en ujevn start på sesongen, noe vi er fullt klar over, så vi ønsker ikke å se for langt frem i tid. Neste kamp er alltid den viktigste, og nå er neste kamp hjemmekampen mot Burnley. Vi må sørge for å få med oss tre poeng fra den, avslutter Lee.