- Dere har signert en juvel

Cadiz' juniortrener, Quique Gonzalez, mener Liverpool har signert en juvel i Jesus Fernandez Saez. Mot spill i U20-VM for Dean Bouzanis, men drømmer om OL 2012.

Etter rapportene har Liverpool signert Jesus Fernandez Saez (bildet) fra Cadiz. 16-åringen, som har artistnavnet Suso, har verken trent eller spilt for klubbens førstelag, men hans tidligere juniortrener, Quique Gonzalez, i Cadiz ser en lovende fremtid for midtbanespilleren.
- Han besitter gode kvaliteter, et godt skudd, et bra blikk og hans pasninger er enestående. Han har litt av alt, og jeg tror de har signert en juvel, uttaler Gonzales ifølge Four Four Two.

- Jeg tror han har alt som trengs for å lykkes der. Han kan drible godt, og har et godt blikk. Han kan være effektiv om han spiller sentralt.

- Han kan score mål. Han liker å komme inn i feltet som en del av andrebølgen. Han har scoret en rekke mål fra distanse også, og det er en av hans kvaliteter.


Bouzanis om fremtiden på landslaget
Dean Bouzanis ser ut til å få muligheten til å spille for Australia når U20-VM går av stabelen i Egypt i september. Den 18-årige keeperen trente på Australian Institute of Sport i forrige uke under oppsikt av U20-landslagstrener Jan Versleijen. Det australske U20-landslaget skal på turne de neste to månedene, og Bouzanis forventes å komme med i troppen. I juli blir det besøk i Argentina, mens i august venter tur til Kypros. Bouzanis ses på som en naturlig kandidat til å vokte buret under OL i England i 2012.
- Australsk fotball har utmerket seg de seneste par årene, og jeg håper å ta del i det så snart jeg kan, sier Bouzanis til australske Four Four Two.

- Det er opplagt at denne turneringen [2010] kommer litt for tidlig for meg, men dersom jeg fortsetter å gjøre det bra de neste årene.... Det vil være stort å være med i den troppen [OL 2012].

På klubbnivå spiller Bouzanis regelmessig for reservelaget, og et utlån kan gi ham verdifull erfaring.
- Jeg er glad for at Benítez ønsker at jeg blir. Hvis jeg fortsetter å gjøre det bra, vet man ikke hva som skjer. Forhåpentligvis kan jeg få sjansen.