- Eiernes ansvar å forsterke stallen

Reina mener det ikke er realistisk å tro på ligatittel. For avhengig av Torres og Gerrard. Eierne må gjøre en innsats økonomisk for å forsterke spillerstallen. Ikke frustrasjon, men resignasjon.

Pepe Reina mener det ikke er realistisk å tro at Liverpool skal vinne ligaen. Til det har de argeste konkurrentene flere matchvinnere og langt mer penger å rutte med.
- Lag som Manchester United har mange spillere som kan være tungen på vektskålen. Vi har ikke de enkeltspillere, sier Reina i et intervju med The Guardian.

- Det er kamper som blir tette, og vi har ikke fått den visjonen andre lag kan skryte av. Chelsea har Didier Drogba som kan ta ned enhver ball - et nyttig alternativ vi ikke har.

Keeperen mener at Liverpool er svært avhengig av Steven Gerrard og Fernando Torres.
- Det er problemet. Vi må håpe at de ikke blir skadet fordi de er fundamentale.

Reina ønsker at eierne kunne frigi flere midler til bruk på overgangsmarkedet.
- Det er ikke frustrasjon, men resignasjon. Kjøpskraften til klubbene er veldig forskjellig. Man kan ikke signere spillere dersom man ikke har penger. Det finnes ikke penger, og det er det. Som spiller er det ingenting du kan gjøre. Vi vet hva som finnes i spillerstallen. Vi kan ikke gjøre noe med det. Alt vi kan gjøre er å brette opp ermene, jobbe hardt og forsøke å vinne kampene.

- Det ville vært fint om eierne gjorde en innsats økonomisk, hvis de tok tak. Det ville vært deilig om vi kunne ha befunnet oss i en annen økonomisk situasjon hvor vi kan hente inn spillere og skape en tropp som kan konkurrere med de andre lagene. Men det er opp til eierne å forsøke å hente inn spillere, ikke oss.

Reina avskriver likevel ikke Liverpools tittelmuligheter helt.
- Kan vi vinne ligaen? Jeg tror det, men det er andre lag som er kapable til å vinne? Chelsea, United, Arsenal, Manchester City. Vi kan ikke sette oss selv mål. Vi ønsker å vinne ligaen, men akkurat nå er det ikke et realistisk mål.