- En perfekt dag

Benayoun er meget glad for tre mål mot Burnley, men påpeker at poengene er viktigst. Kanskje like greit at ekspertene har avskrevet Liverpool. Benítez tar Carragher i forsvar.

Yossi Benayoun hadde en stålende kamp mot Burnley. Israeleren lagde hattrick og hadde også avslutningen Kuyt satte inn returen fra. Kanskje var det hans beste opptreden i den røde trøyen.
- Det var en god dag for meg, og det var stort å score tre mål, sier Benayoun til Liverpoolfc.tv.

- Det viktigste var tre poeng. Vi spilte mye god fotball hele tiden og vi vant kampen. Det er viktigere for meg enn å score mål.

Javier Mascherano sto over kampen grunnet skade. Benayoun ble plassert ute til høyre fra start, men opptrådte mer som hengende spiss etter hvert.
- Jeg begynte på høyre, men Rafa ba meg om å bevege meg rundt og forsøke å komme inn mellom lagdelene. Hver gang jeg gjorde det fant jeg rom så jeg kunne vende og gå fremover.

- Jeg var heldig fordi resten av laget bidro med gode avleveringer så jeg kunne score. Det var en perfekt dag for meg.

Seieren over Burnley betyr at Liverpool nå har vunnet to kamper på rad for første gang denne sesongen.
- Vi begynte ikke sesongen så bra. Vi forventet ikke å tape to kamper så tidlig, men jeg tror at landskampene kom på et riktig tidspunkt for oss.

- Vi kom tilbake sterkere. Forhåpentligvis vil vi nå ta fatt på en seiersrekke og gi selvtilliten vår et enda større løft.

Benayoun fikk også spørsmål om hva han synes om at Liverpool allerede er avskrevet i kampen om ligatittelen.
- Kanskje det er bedre for oss. Det vil bli mindre press. Vi kan bygge opp selvtilliten sakte. Når vi vinner kamper som dette, tror jeg alle kan se at vi besitter kvalitet til å være med der oppe i tittelkampen.

- Vi må ta en kamp av gangen. Forhåpentligvis vil vi være der oppe på slutten av sesongen.

Benítez tar Carragher i forsvar
Liverpools forsvar har fått mye kritikk etter å ha sluppet inn syv mål denne sesongen, alle etter dødball. Jamie Carragher er en av spillerne som har blitt kritisert, men Rafael Benítez tar 31-åringen i forsvar.
- Når laget ikke har gjort det bra, er det forsvarerne som får kjeft. Når man taper, får de mer kritikk enn spissene, sier Benítez til Daily Star Sunday.

- Jamie er fremdeles en toppspiller. Han trener som alltid. Han er i form og vil alltid være den samme. Han er en proff som har tatt vare på seg selv, så jeg ser ikke at han kommer til å bremse ned raskt. Problemet er at vi har skiftet tre midtstoppere på én måned.

Carragher har kanskje tatt på seg mye av ansvaret for å holde laget samlet.
- Det avhenger nå av laget. Dersom de hjelper forsvarerne, blir det lettere for forsvarsspillerne å spille bra. Det har vært vanskeligere for Carragher fordi han har spilt med mange lagkamerater.

- Han liker å prate, men spillerne rundt ham er viktige også. Dersom han ikke trenger å prate så mye, vil det bli lettere for ham å konsentrere seg om sitt eget spill.