- Gareth Barry har vært lojal

Agenten til Gareth Barry avviser alle supportere hos Aston Villa som mener at spilleren vil være illojal ved å forlate klubben. By på å få være med på Hillsborough-kamp.

- Ikke skyld på spillerne
Selv om Villa både vil gi Gareth Barry ny kontrakt og eventuelt la ham fullføre den avtalen som har et år igjen å løpe, tyder det aller meste på at spilleren som har sagt han ønsker å spille i Champions League forlater Birmingham etter denne sesongen.

Liverpool er den største favoritten til å sikre seg underskriften til 28-åringen. I en blogg skriver agenten til Barry, Alex Black, at hans spiller ikke bør føle dårlig samvittighet over å forlate klubben han har tjent i ti år.

"I fjor var jeg involvert i en av den mest profilerte ikke-overganger som noen gang har vært: På og av overgangen for Gareth Barry til Liverpool.

En rekke fans stilte Gareth til veggs fordi han ønsket å reise og beskyldte ham for å mangle lojalitet (de var ikke så veldig fornøyd med min rolle i det hele heller!).

Hvordan kan dette være manglende lojalitet? Og hvordan passer det inn med det faktum at Aston Villa snappet ham fra Brighton som 16-åring? Jeg kan bare anta at de da var forhøyd med at han bestemte seg for å utvikle sin karriere heller enn å være lojal til klubben i sin hjemby.

Sannheten er at spillere noen ganger er egoistiske og ønsker å ta vare på sine egne interesser, men det samme gjelder for klubbene. Det er heller ikke fordi at de har mistet sin "lojalitet" - de har ganske enkelt aldri hatt det.

Fotball er som livet ellers. Manglende lojalitet i fotballen er ikke feilen til spillerne, klubbene, eller for å være dristig, agentene. Det er menneskelig. Det har alltid vært slik og vil alltid være slik."

Plasser på Hillsborough-lag til "salgs"
Til kampen førstkommende lørdag i Liverpool, auksjoneres det nå bort to plasser på laget. Interesserte kan tekste bud til 41238998 innen fredag kl 12.00.