- God treningsøkt i går

Rafael Benitez er godt fornøyd med responsen spillerne har gitt på trening, etter 2-2 mot Birmingham og nok et poengtap sist mandag. Nå håper han på tre poeng mot Manchester City.

Nummer seks på tabellen møter nummer sju på tabellen på Anfield neste lørdag. Med seier vil de røde passere de lyseblå, men City har en kamp mindre spilt.

Rafael Benitez håper at spillere som Steven Gerrard og Glen Johnson skal kunne spille mot City, trass i at de måtte melde forfall til Englands privatlandskamp mot Brasil i Qatar.

- Vi hadde en meget god treningsøkt i går. Spillerne jobbet veldig hardt i en five-a-side turnering. Kvaliteten var veldig bra, og spillerne er veldig positive, forteller Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Vi må se dette i større sammenheng. Vi vet vi har hatt en del problemer, og har gjort noen feil. Men likevel har vi vært veldig nær ved å lykkes. Begynner vi å vinne kamper, vil alt stille seg i et annet lys. Vi trenger 2-3 seire på rad nå. Da vil selvtilliten ta seg opp igjen, og alt vil bli lettere.

- Kanskje kan vi få en ny start på sesongen nå. En seier mot City vil i alle fall være et stort løft for alle, og om det skjer er jeg sikker på at vi snart får se laget på sitt beste igjen.

- Vi har en bedre tropp en mange later til å tro. Nå handler det om å få en del nøkkelspillere tilbake fra skader. Mot Birmingham skapte Glen Johnson og Steven Gerrard utrolig mange sjanser. Kvaliteten er der.

- Jeg er helt sikker på at alt vil bli annerledes om vi slår City neste helg. Sesongen kan fortsatt bli god om vi gjør det bra fra nå av.

- Jeg snakker med min stab. Vi må forandre på noen detaljer. Ting vi må bli bedre på. Vi skal snakke om det positive og analysere det negative.

- Jeg snakket med noen fans etter Birmingham-kampen. Fans som var tilstede på kampen og som kunne se at laget spilte bra. Vi har ikke hatt flaksen på vår side, med sene mål i mot i begge kampene mot Lyon, og flaksen var heller ikke med oss mot Birmingham på mandag. Dette var kamper som vi fortjente å vinne, og fansen vet at det bare er et spørsmål om tid før vi er tilbake på vinnersporet.

- Fortsetter vi å spille bra og skape sjanser i hver eneste kamp, handler det bare om litt flaks, score det andre målet og avgjøre kampen.