- Godt forspent på stopperplass

Hyypiä mener at klubben har gode stoppere til å erstatte ham. Skrtel har imponert, Agger er en toppspiller og Carragher er alltid pålitelig. - Flott å høre fansen synge navnet mitt, sier Hyypiä.

Sami Hyypiä spilte sin siste kamp for Liverpool i går, men den lojale finnen synes at Liverpool er godt forspent med gode midtstoppere. Martin Skrtel, Daniel Agger og Jamie Carragher vil kunne blomstre på stopperplass når 35-åringen nå forsvinner til Bayer Leverkusen.
- Vi har meget gode midtstoppere. Jeg har virkelig blitt imponert over måten Martin har kommet inn på og spilt så veldig bra, sier Hyypiä til Liverpool Echo.

- Agger viste de første dagene han var her at han er en toppspiller, og Carra er alltid pålitelig. Han er så erfaren allerede. Han er også mentalt sterk og leser spillet mye bedre enn han gjorde for ti år siden.

- Det er en veldig god situasjon. Forhåpentligvis kan de tre holde seg i form neste sesong og gå gjennom sesongen uten skader.Sami Hyypiä forteller også til lokalavisen hvordan han opplevde å ta farvel med fansen.
- Sjefen fortalte meg på forhånd at han ville sette meg inn mot slutten av kampen, men jeg tror fansen hjalp meg litt ved å synge navnet. Jeg kom inn tidligere.

- Det var trolig etter at Yossi Benayoun scoret det tredje målet at han bestemte seg for å sette meg inn, og det ble en stor dag for meg.

- Det var en flott stemning og fansen var storartet med meg. Det var en flott følelse å høre dem synge navnet mitt som de gjorde. Kanskje hvis de hadde sluttet å synge navnet mitt i løpet av de seneste ti årene, ville jeg straks ha skjønt at jeg hadde gjort noe galt eller ikke prestert ute på banen.

- Derfor er jeg så glad at de fortsatt synger mitt navn etter så lang tid.