- Hyggelig med 2.plass

Martin Skrtel synes det er hyggelig med 2.plass i ligaen, men håper å gå helt til topps neste sesong. Lucas Leiva driver styrketrening for lettere å kunne tilpasse seg spill i Premier League.

Liverpool har ikke vunnet ligaen siden 1990, men går mot sin beste plassering i Premier League siden 2002. Da havnet de røde også på 2.plass. Martin Skrtel har tidligere uttalt at fundamentet er på plass til å kjempe om ligagullet de kommende sesongene, og synes laget har mye positivt å bygge videre på.
- Hver spiller, trener og supporter vil like å se laget sitt bare vinne og være på toppen av tabellen. Det er ikke alltid mulig, sier Martin Skrtel.

- Selvsagt er vi skuffet over ikke å ta mesterskapstittelen, men det er også veldig fint å ende på 2.plass. Hvis vi kan ta med oss det positive til neste sesong, tror jeg vi til slutt kan vinne ligaen.

- På den annen side må vi jobbe for å fjerne tilbakeslagene. Benítez vil sikkert ha kommet på noe som vil hjelpe oss til å bli bedre.

Slovaken håper at klubbens to stjernespillere kan holde seg skadefrie i 2009/10.
- Gerrard og Torres var skadet i løpet av sesongen, ikke bare én gang. Når to slike kvalitetsspillere er ute, er det alltid en nedtur.

Lucas driver ekstra styrketrening
Lucas Leiva legger ned ekstra treningsøkter på Melwood for å finne seg bedre til rette i engelsk fotball. 22-åringen hadde flere svake opptredener i høst, men har spilt langt bedre mot slutten av sesongen. Han mener at hardt arbeid på trening har gitt utslag.
- Jeg føler at jeg har forbedret meg mye. Jeg gjennomfører ekstra øvelser for å bli fysisk sterkere. Jeg føler meg tryggere med mer styrke, så forhåpentligvis blir neste sesong min beste, uttaler Lucas til liverpoolfc.tv

Liverpool trenger ett poeng mot Tottenham for å være garantert 2.plass i Premier League.
- Det var viktig å vinne mot West Bromwich fordi vi ønsker å havne på 2.plass. Vi trenger ett poeng for å være sikre på. Det er bedre å ende på andre enn på tredje.