- Ikke misforstå Reina

Benítez frykter at folk kan misforstå Pepe Reinas uttalelser om at det ikke er realistisk å tro på ligagull i 2009/10. Det er for tidlig å snakke om tittelen. Ukjent portugiser dømmer på onsdag.

Pepe Reina uttrykte i helgen at det ikke er realistisk å tro at Liverpool skal gå til topps i Premier League denne sesongen. Rafael Benítez mener at utsagnene fort kan feiltolkes.
- Alt det Pepe sa var at det er for tidlig å snakke om tittelen, og det er mer eller mindre meldingen vi har lagt frem, uttaler Benítez til Daily Mail.

- Det er ingen problemer med ham. Folk ser ut til å tro at han ikke har noe tillit til laget, men han har rikelig, noe vi alle har.


Ukjent portugisisk dommer
Pedro Proença Oliveira Alves Garcia er utnevnt av UEFA til å dømme onsdagens Champions League-kamp mellom Liverpool og Debrecen.

38-åringen fra Lisboa har aldri dømt noen av disse lagene tidligere. Han har faktisk kun ledet to Champions League-oppgjør - PSV Eindhoven-CSKA Moskva 2-1 for to år siden og 1-1-kampen mellom Zenit St. Petersburg og BATE Borisov forrige sesong. Han har erfaring fra fem kvalifiseringskamper i den gjeveste e-cupen.

Han får med seg assistentdommerne Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo og José Carlos Neves Ramalho. Hugo Felipe Ferreira C. Moreira Miguel er fjerdedommer.