- Ikke underskrevet ennå

Daniel Agger har blitt enig med Liverpool en ny kontrakt frem til 2014, men har ikke skrevet under ennå. Det sier danskens agent Per Steffensen. Heller ikke Kuyt eller Gerrard har signert.

Liverpool FC bekreftet i går at Daniel Agger har blitt enig om en kontraktsforlengelse frem til 2014, men nevnte ikke et ord om avtalen var underskrevet. Spillerens agent opplyser at avtalen ennå ikke er signert.
- Han har ikke forlenget sin kontrakt med Liverpool. Det stemmer ikke. Det er gale fakta. Han har ikke skrevet under. Hans signatur står ikke på noen kontrakt, uttaler Daniel Aggers agent Per Steffensen til Ritzaus Bureau.

- Partene er enig om noen rammer i en avtale, men tingene er ikke endelig underskrevet. Det er ingenting som er sikkert før det er skrevet under, sier Stefensen videre.

Ifølge en kilde i Liverpool FC har heller ikke Steven Gerrard eller Dirk Kuyt ennå signert sine avtaler til tross for at klubben har annonsert at partene har kommet til enighet. Dette skriver Peter Schulz, som bor på Merseyside og jobber for dansk TV2 Sport, i sin blogg på tv2sport.dk.