- Ingen planer om å selge LFC

George Gillett avviser at ansettelse av rådgivere som skal gå gjennom hans verdier har noen direkte sammenheng med at han har tenkte å selge sine aksjer i LFC.

En artikkel i en kanadisk avis i går, hvor presidenten i Montreal Canadiens slo fast at George Gillett har satt folk til å undersøke hvordan han kan maksimere sine verdier og eventuelt forandre familien Gilletts økonomiske strategi, har gjort at engelsk press tolker det som om Gillett også er klar til å selge seg ut av Liverpool FC.

Det har lenge vært klart at George Gillett er den svakere økonomiske part av Liverpools eierduo Hicks og Gillett, men kilder på andre sider av atlanteren mener at han nå i første rekke vurderer å kvitte seg med ishockeylaget Montreal Canadiens. Til Liverpool Echo avviser George Gillett i dag at hans siste tiltak har noe med at han har planer om å kvitte seg med sin halvdel av LFC.

- Vi har ansatt rådgivere i forskjellige land for å vurdere våre verdier, forklarer 70-åringen.

- Vi har hyret profesjonelle folk for å kunne maksimere våre verdier, det er ingen til å gjøre med avgjørelser om å selge noe.

- Det kan være at vi gjør forandringer, men mulige forbindelser med hva vi gjør nå og situasjonen i Liverpool er feil. Vi har ikke tatt noen avgjørelse om å selge.