- Ingen storkjøp planlagt

Rafael Benitez tror ikke at Liverpool vil handle for store penger før sesongstart, og at man konsentrerer seg mest om den troppen man allerede har på plass.

Fremtiden til Xabi Alonso og Javier Mascherano synes å være nøkkelen til Liverpools transfervirksomhet i sommer. Rafael Benitez har tidligere sagt at man trolig har råd til en spiller til dersom man får beholde alle sine viktige spillere, men skulle det bli et salg av en av de to nevnte midtbanespillerne vil naturlig nok situasjonen stille seg annerledes. For øyeblikket synes imidlertid Liverpool til å stå hardt på at man skal ha topp pris for to av sine nøkkelspillere og at det kan virke som om man er i ferd med å prise dem ut av markedet.

Andre spillere som Ryan Babel, Andriy Voronin og Andrea Dossena er fortsatt i klubben, i likhet med Alvaro Arbeloa, og så lenge det er tilfellet vil man neppe se de store overgangene til Anfield. Det antyder også Rafael Benitez til den engelske pressen.

- Jeg vil være veldig fornøyd dersom vi kan beholde denne troppen da jeg tror ikke vi behøver å gjøre så mye, forklarer Rafa.

- Jeg tror ikke vi kommer til å kjøpe noen til for store penger, kanskje bare de som vil passe til vårt lag.

Den siste kommentaren riktignok noe kryptisk, men det ligger i kortene at eventuelle salg vil prege hva som måtte komme inn for ligastart. Daily Mirror mener at Alvaro Arbeloa kan være på vei til Real Madrid for £6M, mens David Silva er hovedmålet for Benitez å hente inn. Liverpool skal imidlertid ikke være villig til å betale mer enn £15M for Silva.

- For øyeblikket tenker vi bare på å få spillerne i bedre form, ikke på transfermarkedet, fortsetter Liverpools manager men håp om å bli trodd.

- Vi har kvaliteten her og vi vil få våre sjanser igjen.