- Jeg kranglet med Rafa

Albert Riera uttaler til spanske AS at han er misfornøyd med lite spilletid i Liverpool i sesonginnledningen, og avslører at han har hatt en krangel med Rafael Benitez på grunn av dette.

Albert Riera har ikke vært fornøyd med benketilværelsen i Liverpool i innledningen av sesongen.

- Jeg spilte ikke den første kampen mot Tottenham. Forklaringen var at jeg hadde startet treningen sent etter Confederations Cup. Men det samme hadde jo også Pepe Reina og Fernando Torres gjort, og de startet kampen. Jeg var sint, og hadde en krangel med Benitez. Den dagen jeg ikke blir sint når jeg blir benket, legger jeg opp, sier vingen til AS.

Riera var ikke en gang med i troppen til kampen på White Hart Lane. Mot Stoke tre dager senere satt han i det minste på benken, men slapp ikke innpå før helt mot slutten av 4-0 seieren. I 3-1 tapet for Aston Villa på Anfield var han ubenyttet reserve. I 3-2 seieren over Bolton på Reebok var han endelig tilbake i startoppstillingen, men ble ofret til fordel for Yossi Benayoun etter en drøy times spill. Liverpools første bytte i kampen.

Men selv om Riera ikke har fått så mye spilletid som han selv hadde ønsket denne sesongen, har han stor respekt for sin manager.

- Benitez er en spesiell trener, som forsvarer sine avgjørelser. Jeg vet han støtter meg, for det har han sagt til meg.