- Johnson vil gi valuta for pengene

Rafael Benitez forklarer nærmere på hvorfor Liverpool valgte å sette klubbrekord for en forsvarsspiller. Ville rykter om Franck Ribery avkreftes.

Rafael Benitez har vært opptatt av å snakke om penger og pengehysteri i det siste, men mener at om lag £17M vil være verdt den offensive kraften som Glen Johnson vil bidra med fra høyrebacken. Manageren mener at man har betalt markedspris for en god spiller.

- Markedet er crazy og det betyr at du må betale store penger for gode spillere, hvis du ønsker å kjøpe disse spillerne, forklarer Rafa til Liverpool Echo.

- Johnson er en engelsk spiller, en landslagsspiller med kvalitet som er mer moden enn tidligere.

- Okay, vi måtte betale en del penger for ham men jeg er fornøyd siden vi har kjøpt en god spiller.

- Det er klart at han er en spiller som er meget god offensivt, slik at hvis du snakker om flankene og vi hadde fått for en ving kan det være at utlegget ville ha vært mellom 50 og 60 millioner euro.

- Johnson er en offensiv høyreback og han vil gi laget flere muligheter på kantene. Han kan være et godt alternativ for oss, spesielt når vi spiller hjemme.

- Hvis en husker hva som ble betalt for eksempel for Bosingwa, var det et lignende beløp. Det samme med Carvalho og Ferreira. Markedet er vilt men i dette tilfellet har vi brukt penger på en god spiller som vi hadde behov for.

Tony Barrett i Liverpool Echo slår fast at det ikke er aktuelt for Liverpool å kjøpe Franck Ribery fra Bayern Munchen. Det er blitt spekulert hemningsløst på internettfora og i tabloidaviser de siste timene etter at et nervøst spilleselskap i går kveld valgte å redusere oddsen drastisk på at franskmannen ville ende opp på Anfield, etter at en spiller hadde satset £200 på et spill som ville gitt 66 ganger pengene igjen.