- Kan håndtere to turneringer

Benayoun tror Liverpool kan håndtere to turneringer i innspurten. Må ta en kamp av gangen. Torres trives i spann med Gerrard. N'Gog trenger tid, mener Houllier.

Yossi Benayoun ser frem til en ny viktig uke med Liverpool. På onsdag venter Chelsea i kvartfinalen av Champions League, og på lørdag er det ny kamp i Premier League, mot Blackburn. Matchvinneren mot Fulham tror at de røde skal kunne håndtere innspurten i to turneringer
- Det er en stor uke. Vi har en svær kamp mot Chelsea, Forhåpentligvis kan vi få vist følelsen av styrke og hardt arbeid så vi slår dem, sier Benayoun til skysports.com.

- Vi har virkelig troen, men nå må vi bare tenke på neste kamp. Hovedsaken er å konsentrere oss om Chelsea, deretter Blackburn og så kamp for kamp frem til slutten av sesongen.

- Hver sesong er en stor prøvelse for Liverpool. Du må forsøke å gjøre ditt ytterste i ligaen og Champions League.

- Det er sant at vi de seneste par sesongene ikke har vært i tittelkampen, men vi har vist stor viljestyrke i de seneste par kampene i Champons League.

- Vi har beseiret Real Madrid og United i ligaen. Vi har bevist at vi kan håndtere begge.

Torres trives i spann med Gerrard
Fernando Torres er meget glad for å høre nyheten om at Steven Gerrard har bestemt seg for å skrive under på en kontraktsforlengelse med Liverpool.
- Stevie har fått mye ros fra noen av de beste spillerne i verden. Det er ganske riktig fordi jeg tror at han er den beste i verden. Han er en stor lagspiller, men kan også vinne en kamp på egenhånd når vi kanskje ikke spiller så bra.

- Jeg ville like å se at han får mye mer suksess. Jeg kan ikke tenke på en spiller jeg vil heller spille med enn ham.

Torres har nå tankene rettet mot Chelsea-kampen.
- Vi vet at det ikke vil bli lett mot Chelsea på onsdag, men både Stevie og jeg er fornøyd med formen vår.


- N'Gog trenger tid
Gerrard Houllier, som nå er Frankrikes tekniske direktør, mener at Liverpool-fansen må vise tålmodighet med David N'Gog.
- Han er så ung, 20 år og spiller for U21. Jeg tror vi alltid har en tendens til å være utålmodige med unge spillere, uttaler Houllier til setanta.com.

- Vi må vente. I tillegg er han en del av en stor klubb der han vil lære mye. Når du trener og spiller med spillere i verdensklasse, vil du naturligvis bli bedre.

Houlier ble svært imponert over N'Gog i U21-landskampen mot England på City Ground.
- Først og fremst vil jeg benytte Bill Shanklys ord ved  si: "I det minste kom han seg posisjon til å score mål."

- Jeg synes han har spilt ekstremt bra for laget takket være hans bevegelse, kontroll, pasninger og flikker.

- To eller tre ganger viste han briljant bevegelse. Det er synd at han ikke scoret. Han var uheldig.