- Keane har en fremtid i LFC

Benitez gjentok på dagens pressekonferanse at Robbie Keane fortsatt er en Liverpool-spiller og at han vil bli viktig under innspurten av sesongen. LFC med skriftlig klage til Tottenham.Oppdatert

Det ser ut til at Robbie Keane vil forbli i Liverpool også etter transfervinduet som lukkes på mandag.

Sky kom i går kveld med rykter om at Tottenham hadde tatt kontakt med Anfield angående en mulig overgang, men etter at Rafael Benitez på dagens pressekonferanse slo fast at situasjonen er uforandret er det svært lite som tyder på at Keane ikke vil være helrød minst ut denne sesongen.

Benitez ga lyd for at Liverpool ikke var fornøyd med hvordan Tottenham og Harry Redknapp har gått fram i denne saken, og at klubben har sendt brev til Spurs om saken.

Det Benitez skal være irritert over, er at Tottenham-manageren på en pressekonferanse nylig uttalte at Robbie Keane var en spiller han kunne ønske seg.

- De må gjøre ting på den skikkelige måten. De må komme med et offisielt bud, så skal vi si ja eller nei. Vi har fortalt dem at vi er misfornøyde med kommentarene manageren deres kom med om Robbie Keane. Jeg tror ikke de har kommet med noe bud.

- Han har trent bra hele uken, er vår spiller, og ønsker å gjøre seg klar til neste kamp. Vi gjorde helt rett da vi kjøpte Keane, selv om Tottenham klagde, og nå har vi denne situasjonen vi må løse. Du må gjøre ting på den ordentlige måten, spesielt etter at du har klagd på alt og alle når du solgte spilleren.