- Liverpool anker ikke Carras røde

I følge tabloidavisen The Mirror kommer likevel ikke Liverpool til å appelere Carras røde på lørdag Lyon-kaptein sier at det franske laget er fulle av selvtillit, og klare for å møte LFC på onsdag.

Tabloidavisen i kveld hevder at Rafael Benítez har ombestemt seg, og kommer likevel ikke til å appelere Jamie Carraghers røde kort fra lørdagens møte med Fulham på Craven Cottage. Scouseren fikk det røde kortet av dommer Mason for å frata Bobby Zamora en klar scoringssjanse, og etter kampen var både Benítez og Carragher klare på at dommeravgjørelsen var feil.

Mirror skriver at han har ombestemt seg etter å ha sett reprise av hendelsen på video. Utvisningen av Philip Degen skal fremdeles ankes.

Jamie Carragher mister da mandagskampen mot Birmingham om en uke.

Lyon går for seier
Cristiano Marques Gomes, kjent som Cris, er Lyons kaptein og leder. Han forteller i dag at den franske klubben håper på å kvalifisere seg allerede etter 4 gruppespillskamper, slik laget gjorde under tidligere Liverpool og Lyon-manager Gerard Houllier.

- Vi må gå til kampen med en innstilling om at vi skal spille godt og vinne kampen. Vi spiller på hjemmebane mot et veldig rutinert lag, og Liverpool kommer til å være motiverte. Denne klubben er vant med å kvalifisere seg for sluttspillet, noe de enda kan klare, selv om de har fått en dårlig start i år, sier Cris til Lyons offisielle hjemmesider.

- De vil ha ønske om å slå oss, selv om det vil være uten Gerrard og Torres. Selv uten de to er har de et veldig solid lag. Vil være klare for dem, og etter seieren mot St. Etienne i helgen har vi mer selvtillit. Vi vil gi alt, for å garantere at vi kvalifiserer oss for sluttspillet allerede onsdag kveld, avslutter 32-åringen.