- Liverpool er et topplag

Mick McCarthy sier at Wolves må være opp mot sitt absolutt beste om det skal være håp på Anfield. Nytt liv for Abel ”Faisal” Xavier. Arda Turdan drømmer om rød fremtid.

- Liverpool har kapasitet til topp fire
Det har vært en god og stormfull desember for Wolverhampton. Etter null seire på sju ligakamper i oktober og november, har ulvene vunnet tre av fire i julemåneden så langt. 2-1 hjemme mot Bolton ble etterfulgt at sterke 1-0 på White Hart Lane mot Spurs. Manager Mick McCarthy skapte så store overskrifter ved først å innrømme før neste kamp mot Manchester United at det lå an til tap, for så å bytte ut alle de ti utespillerne og mønstre et reservelag som tapte 3-0. Tilbake med førstelaget vant man så sist søndag 2-0 mot Burnley.

Et Wolverhampton i form møter et Liverpool som har slitt de siste ukene, men McCarthy har ingen illusjoner om at det vil passe bra å besøke Anfield 2.juledag.

- Jeg vet ikke om det finnes noe godt tidspunkt å reise til Anfield på - de har fortsatt et veldig godt lag som bare har hatt et par dårlig resultater, sier manageren til Wolves? hjemmeside.

- Da vi hadde noen dårlige resultater sa jeg at det ville snu seg for oss, og det gjorde det.

- Rafa sier at de vil ende opp blant de fire beste og hvis de finner den formen de har kapasitet til å ha kan de gjøre det, da de er i stand til å slå hvem det skal være.

- De viste det da de slo Manchester United for ikke så mange uker siden. De viste da at de kan prestere og at de er et topplag.

- Jeg forventer at Liverpool ikke vil ligge midt på tabellen særlig lenge, men hvis vi kan greie å utnytte noe som helst vil vi prøve å gjøre det.

- Vi må spille som vi gjorde mot Spurs, og vi må arbeide like hardt som i den kampen. Vi må vise en innsats som tilvarer ni og en halv av ti mulige, vi må være så bra.


Xavier gir seg med fotball
Abel Xavier tok i 2002 den uvanlige og korte veien fra Everton til Liverpool, og spilte 21 kamper og scoret to mål for de røde. Portugiseren hadde en lang og bokstavelig talt fargerik karriere i en rekke klubber og ble også på et tidspunkt utestengt for doping.

I en alder av 37 år har han nå lagt støvlene på hylla, konvertert til Islam og fått seg et nytt navn. Faisal Xavier vil nå konsentrere seg om humanitært arbeid fremover.

- Det er et følelsesladet farvel og jeg håper å kunne være med på noe veldig tilfredsstillende i et nytt kapittel av mitt liv. I øyeblikk med sorg, har jeg funnet trøst hos Islam. Sakte, har jeg lært at det er en religion som står for fred, likhet, frihet og håp. Dette er fundamenter som jeg ønsker å identifisere meg med, sier mannen med de originale frisyrene.

Tyrker vil til England
22-årige Arda Turdan, ving hos Galatasaray, sier at han ønsker en fremtid i engelsk fotball og helst Liverpool. De røde har vært linket til Turdan tidligere, men med en prislapp på ventelig om lag £10M er det lite som tyder på at en mulig overgang kan være aktuell i januar.

- Når jeg har gjort mitt i Galatasaray, da vil jeg gjerne spille i Europa, sier Arda Turdan. - Mest av alt ønsker jeg å spille for Liverpool av hensyn til kulturen i klubben og fansen, og det også det faktum at de har røde trøyer.