- Må ikke begå feilene fra 2002

Sammy Lee advarer mot å gjøre de samme feilene på overgangsmarkedet som sommeren 2002. Det vanskeligste er å ta neste steg. Redknapp tror på fin mottagelse for Keane.

Sammy Lee innrømmer at Liverpool ikke har råd til å gjøre de samme feilene på overgangsmarkedet som de gjorde sommeren 2002. Da hadde Liverpool akkurat havnet på 2.plass i Premier League, og satset på å ta neste skritt som skulle ta klubben til ligamesterskap. De svarte med å bruke £20M på floppene Bruno Cheyrou, El Hadji Diouf og Salif Diao. Liverpool endte 2002/03-sesongen utenfor de fire Champions League-plassene. Lee, som var en del av Gerrards Houllier støtteapparat i 2002, vet at klubben må lykkes med spillerkjøpene denne sommeren.
- Hver sommer er svært viktig. Det vil bli aktivitet i kulissene for å hente nye folk inn. Man trenger alltid å hente inn nye spillere for å forsterke og bli bedre, sier assistentmanageren til Liverpool Daily Post.

- Vi håper det bare er de små tingene vi må se på istedenfor å gjøre store endringer.

- Det trengs kun justeringer. Det er derfor denne sommeren vil bli viktig. Det er en fin linje mellom suksess og ikke ha suksess.

- Den siste biten er alltid den vanskeligste delen. Men vi er fullstendig klar over oppgaven som ligger foran oss. Å få det lille ekstra vil bli den hardeste jobben for oss.

- Jeg er klar over hva som skjedde i 2002. Det er derfor klisjeene kommer. Det er ingen grunn til at vi kan ta oss råd til å ta noe for gitt. Faktumet er at vi ikke er 100% fornøyd med denne sesongen fordi vi ikke har vunnet noe. Vi har ikke råd til å hvile på laurbærene.

- Hvis man vinner noe, kan man ikke dvele på det heller. Det er den gamle Ronnie Moranismen. Man glemmer det trofeet og tenker på neste. Før vi spilte den siste kampen for sesongen, fortalte han oss hvor mange dager det var igjen før vi skulle tilbake til pre-season.

- Det var mentaliteten vi hadde. Vi forbereder oss allerede til neste sesong. Det er ingen grunn til at noen her skal hvile på laurbærene fordi vi har ikke vunnet noe.

- Det har absolutt vært forbedringer, men ikke nok til at vi har vunnet titler. Ingen i klubben er 100% fornøyd med sesongen fordi vi ønsker å vinne trofeer hver sesong.

Redknapp tror på varm mottagelse for Keane
Robbie Keane returnerte til Tottenham i januar etter kun seks måneder i Liverpool. Tottenham-manager Harry Redknapp tror at Robbie Keane får en varm mottagelse av The Kop på søndag.
- Liverpool-fans er spesielle når det gjelder fotballsupportere. Jeg er sikker på at de vil gi ham en utmerket mottagelse.

Harry Redknapp mener at Liverpool blir enda sterke tittelutfordrere i 2009/10.
- Å tenke på at de bare har tapt to kamper og ikke vunnet mesterskapet er virkelig utrolig. Jeg er sikker på at de kommer sterkere tilbake neste sesong.