- Må ta flere sjanser

Pepe Reina mener at Liverpool må ta større sjanser og risikere å tape flere kamper dersom de røde endelig skal gå til topps i Premier League. Med tre poeng for seier er uavgjort lite å samle på.

Liverpool havnet på 2.plass i Premier League forrige sesong etter å ha spilt uavgjort 11 ganger på 38 kamper. De røde endte til slutt fire poeng bak Manchester United. Pepe Reina mener at merseysiderne må godta å tape flere kamper dersom det samtidig betyr at flere av de uavgjorte ender med seirer.
- Folk sier at vi har tapt like mange kamper denne sesongen som vi gjorde hele forrige sesong. Men forrige sesong var vårt største problem de uavgjorte kampene, forteller Reina til LFC Magazine.

- De poengdelingene betydde at vi kunne ha spilt uavgjort i de kampene, gått hele sesongen ubeseiret i ligaen, men likevel ikke vunnet tittelen. Jeg ville heller ha tapt seks av de elleve kampene og vunnet de fem andre. Da hadde vi endt med like mange poeng som United. Kanskje hadde vi vunnet på målforskjell.

- Folk kan peke på tapene, men jeg føler at det er poengdelingene som gjør det vanskeligere. Noe som ble tydelig for alle i klubben før sesongen startet var at vi må ta flere sjanser dersom vi ønsker å vinne ligaen. Selv om det betyr et par flere tap, spesielt hjemme.

- På kort sikt kan det kanskje skuffe et par folk, men på lang sikt vil det være bedre om vi kvitter oss med de uavgjorte.

- I en liga hvor det er tre poeng for seier, så er det definitvt de uavgjorte som gjør det vanskelig når lag forsøker å vinne tittelen.