- Premier League er imponerende

Aquilani synes Premier League er spektakulær. Carragher undervurderer ikke Burnley. Skrtel drømmer om VM. Brouwer jobber for ny kontrakt. U18 i Nottingham.

Alberto Aquilani har ikke kommet i spill for Liverpool FC ennå, men bedyrer at han er imponert over standarden i den engelske toppdivisjonen etter å ha fått sett noen kamper på nært hold.

- Liverpool har brukt mange millioner for å hente meg til England, og jeg akter å bevise at jeg er verdt pengene. Det har vært morsomt å se kampene så langt. Selv om du leder med et par mål kan du ikke føle deg trygg på seieren, og lagene fortsetter å angripe, kommenterer italieneren til Liverpoolfc.tv.

- Det er vanskelig å si om den beste fotballen spilles i England, men den mest spektakulære og utfordrende fotballen spilles utvilsomt her. Stadionanleggene er også flotte, og atmosfæren er utrolig, legger han til.

- Vi har enere som Fernando Torres og Steven Gerrard i denne klubben. Spillere som står frem og inspirerer laget. Jeg gleder meg til å spille sammen med dem. Jeg er sikker på at de vil bidra til at jeg blir en bedre spiller.

Carra tar ikke lett på Burnley
Jamie Carragher vil ikke høre snakk om at Liverpool kan falle utenfor topp fire denne sesongen. Visekapteinen fokuserer kun på å ta ligatittelen.

- Det er andre lag som er kapable til å blande seg inn blant de fire beste, men forhåpentligvis blir det ikke på vår bekostning. Vi tenker ikke på dette. Vi fokuserer kun på tittelen, ikke på fjerdeplassen som gir Champions League-kvalifisering, uttaler scouseren til Liverpoolfc.tv.

- Det er noen lag som har stått frem som utfordrere til de fire etablerte så langt. Vi har allerede spilt mot Tottenham og Aston Villa, og Manchester City er et lag som folk snakker om. Men dersom vi begynner å spille opp mot vårt beste, er jeg sikker på at vi vil henge med helt i toppen, legger han til.

- Vi har kun spilt fire kamper så langt, og dersom vi skal oppnå suksess må vi spille mer enn 60 kamper, så det er fortsatt mye igjen av sesongen og en lang vei å gå.

- Vi har ikke fått noen ønskestart, men forhåpentligvis finner vi rytmen snart. Vi har Burnley i neste kamp, og de har gjort det meget bra så langt ved å slå Manchester United og Everton. Owen Coyle har gjort en flott jobb med dem, så vi vet det blir en vanskelig kamp, avslutter Carra.

Skrtel drømmer om VM
Martin Skrtel drømmer om å spille i sommerens VM i Sør-Afraika med sitt Slovakia. Slovakene topper gruppe 3 foran Nord-Irland når det gjenstår fire kamper, så drømmen er på ingen måte uoppnåelig.

- Alle fotballspillere drømmer om å spille i VM. Nå som vi leder gruppen, har vi en god mulighet. Vi er tre poeng foran Nord-Irland på andreplass, og vi har også spilt en kamp mindre. Nå står vi foran to viktige kamper, mot Tsjekkia på hjemmebane og mot Nord-Irland på bortebane, uttaler stopperkjempen til Liverpoolfc.tv.

- Vi slo Tsjekkia 2-1 i Praha tidligere i sommer. Klarer vi å slå dem igjen, og unngå tap for Nord-Irland, vil det være gode resultater for oss, sier han foran dagens kamp mot tsjekkerne.

Brouwer jobber for ny kontrakt
Nederlenderen Jordy Brouwer tar mål av seg til å spille seg til ny kontrakt hos Liverpool FC. 21-åringens nåværende avtale løper ut til sommeren, og etter å ha tilbrakt andre halvdel av fjorårssesongen på lån hos RKC Waalwijk i hjemlandet ønsker nå spissen å vise seg frem på de britiske øyer igjen.

Den tidligere Ajax-junioren scoret med sitt første trouch på ballen for Liverpools reservelag da han kom inn som innbytter i 3-1 seieren over Bolton denne uken. Det var en bisarr scoring der Bolton-forsvarer Chris Bashams klarering rett og slett traff Brouwer og spratt inn i nettet.

- Jeg tror det må være det beste målet jeg har scoret, spøker nederlenderen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg kom inn fra benken. Manageren hadde fortalt meg at jeg måtte jobbe hardt, og legge press på forsvarerne. Jeg var heldig når forsvarerens klarering traff ankelen min og ballen spratt i mål. Jeg har aldri scoret denne type mål tidligere.

- Det var bra for oss å få vår første seieren for sesongen. Vi kan nå bygge videre på det.

Nå er Brouwer sugen på mer reservelagsfotball etter å ha vært uheldig med skader under låneoppholdet i RKC Waalwijk.

- Jeg hadde bare spilt fem kamper for dem da jeg pådro meg et metatarsalbrudd. Jeg jobbet hardt for å bli skadefri igjen i sommer, og nå skal jeg gjøre mitt beste denne sesongen. Vi har mange spisser i dette reservelaget, og det er sterk konkurranse om plassene på laget. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt, score mål, og prøve å spille meg til fast plass.

U18 i Nottingham
Liverpool U18 spiller sin tredje kamp for sesongen når de gjester Nottingham Forest i dag. Avspark er klokken 13.00. De to første kampene endte med 3-1 seier borte mot Fulham og et skuffende hjemmetap for Leicester (3-0).