- Sterk vinnervilje i dette laget

Jose Reina mener at vinnerviljen i dagens Liverpool-mannskap er meget sterk, men påpeker at de røde må bli enda mer stabile til neste sesong. Yoann Gourcuff linkes.

Jose Reina mener at gårsdagens krangel mellom Jamie Carragher og Alvaro Arbeloa på The Hawthorns er et utslag av den vinnerviljen som råder i dagens Liverpool-mannskap. De to Liverpool-forsvarerne røk som kjent i tottene på hverandre i eget straffefelt, etter en situasjon der de røde ble satt under sterkt press av hjemmelaget drøye ti minutter før kampslutt i gårsdagens 2-0 seier.

Etter kampen uttalte Carragher at han ble så sint fordi han ønsket å holde nullen, og ikke var fornøyd med forsvarsspillet til kollega Arbeloa.

- Situasjonen viser bare vår vinnervilje og et inderlig ønske om ikke å slippe inn mål. Dette er noe som kan skje ute på banen i kampens hete, og noe vi raskt legger bak oss, uttaler keeper Reina til Liverpool Echo.

Carragher skal ha skværet opp med Arbeloa etter kampslutt, og selv om Liverpool-manager Rafael Benitez helst hadde sett at situasjonen ikke hadde oppstått, skrev også han det på kontoen for vinnervilje.

Keeper Reina er skuffet over at ligaen ble avgjort til Manchester Uniteds fordel i helgen.

- Vi har satt klubbrekord i antall poeng i Premier League, og vi har gjort vårt beste. Det var ikke nok, da Manchester United ikke avga nok poeng mot slutten. De var ganske sterke, så vi må bare gratulere dem med mesterskapet og stå på videre i årene som kommer.

- Vi er virkelig stolte over å ha nærmet oss dem, og vi vil bli enda stoltere når vi vinner ligaen. Det er neste mål. Vi har stadig blitt et sterkere lag. Året før jeg kom til klubben endte Liverpool over 30 poeng bak ligavinneren, og når er det bare snakk om 3-4 poeng. Vi må bare stå på, og prøve å gå til topps neste sesong.

- Vi ønsket å vinne i går, da vi fortsatt hadde to kamper å spille og vi ønsket å vinne dem begge. Vi visste at Manchester United hadde blitt mestere på lørdag, så vi måtte bare gi alt for å ta andreplassen og opptre så profesjonelt som mulig.

- West Bromwich misbrukte mange sjanser, og sluttresultatet reflekterer kanskje ikke kampen så godt, men vi prøvde å spille med høyt tempo på ballen, og vi visste at de måtte frem på banen fordi de trengte de tre poengene.

- Jeg synes West Bromwich spilte virkelig bra, men de har nå dessverre rykket ned og vi må ta vare på oss selv og fortsette å vinne.

- Jeg synes vi har vokst som lag hvert år, men nå er det på tide at vi begynner å høste fruktene i form av titler. Dette er trolig den beste troppen jeg har vært en del av i Liverpool, men nå er det på tide at vi viser hva vi kan utrette. Dette er et lagspill, der vi forsvarer oss som enhet og angriper som enhet. Personlig er jeg fornøyd med egen form. Jeg kunne nok ha spilt bedre i enkelte kamper denne sesongen, men en sesong er alltid full av gode og dårlige øyeblikk.

- Arbeidskapasiteten til våre spillere er fenomenal, og vi prøver å hjelpe hverandre. Stabilitet er nøkkelen for oss, og vi må prøve å bli mer stabile til neste sesong.

Gourcuff linkes
Skysports.com linker i dag både Liverpool og Manchester City til AC Milan-angriperen Yoann Gourcuff, som denne sesongen har vært utlånt til Bordeaux. 22-åringen har vært en stor suksess i den franske ligaen denne sesongen, og franske kilder hevder at både Liverpool og Manchester City hadde speidere til stede da Bordeaux slo Le Mans 3-2 på lørdag. Gourcuff scorte sitt lags andre mål i den kampen.