- Torres og Keane må få spille sammen

Ian Rush mener at Torres og Keane må få spille mer sammen dersom Liverpool skal gå til topps i ligaen. McManaman har stor tro på ligagull. Politiet vil straffe upassende tilrop fra tribunen.

Fernando Torres og Robbie Keane har bare startet ni kamper sammen etter at Robbie Keane kom til Liverpool i juli. Duoen har nettet bare fire mål mens de har vært på banen samtidig. Ian Rush mener at spissene må få spillere oftere sammen.
- De har ikke hatt en mulighet til å få samarbeidet til å fungere ennå. Torres har ikke vært skadefri. Hvis de får tid sammen, kan de få laget opp på et nivå som de trenger for å vinne tittelen, uttaler Rush til BBC Sport.

- For at Liverpool skal vinne ligaen, er nøkkelen for meg at de får fart på samarbeidet.

- Robbie har ikke hatt muligheten til å bevise at han kan spille sammen med Fernando ennå. Frå nå av tror jeg at dersom Torres spiller, så vil Keane gjøre det også.

- De utgjør et makkerskap som kan gi seirer. Jeg tror Keane kan spille en stor rolle for at Liverpool skal vinne tittelen.

- Du tenker at når Torres ikke spiller, så vil Keane gjøre det. Han har ikke spilt mange kamper, og han har også blitt tatt av banen ofte.

- En stor årsak til det er at Robbie ikke er enslig spiss. Han liker å spille sammen med en spiss. Se hvor bra han og Dimitar Berbatov gjorde det forrige sesong med Tottenham

- Han gjør det bra i den rollen. Han jobber virkelig hardt for laget. Jeg var glad da Liverpool kjøpte ham. Når han er i form, vil han score målene og også skape målsjanser.

Steve McManaman tror Liverpool har en ypperlig sjanse til å vinne ligaen.
- Jeg vil være i skyene hvis Stevie og Carragher får hendene på det trofeet i mai. Ærlig talt så tror jeg at de har en utmerket sjanse til å klare det.

- Folk snakket om at de står klare til å sprekke, men jeg kan ikke se det. De seneste tre månedene har de sett meget sterke ut. De har spilt den beste fotballen av de tre øverste. Alt Chelsea ser ut til å gjøre er å halse etter.

- Før forrige helg hadde Manchester United vært svake i en rekke kamper. De har ikke scoret mange mål. Kan man si det samme om Liverpool? Nei. Glem det som skjedde mot Stoke.

- De har den beste spilleren i landet i Gerrard. De har den beste spissen i landet i Fernando Torres. Han har vært savnet. Hvis han kan komme tilbake og fyre på alle sylinderne, hva kan stoppe dem?

- Press? Det er tullball. Det er ikke press på Stevie. Han har spilt i to Champions League-finaler. Finnes det press på de spanske spillerne som spilte i EM-finalen i 2008? Kampene de stor overfor, er som å stå opp av sengen om morgenen. 

Politiet vil straffe upassende tilrop fra tribunen
Politiet har i dag advart supporterne til Liverpool og Everton om at de kan bli straffeforfulgt for kriminelle tilrop på de kommende to Merseyside-derbyene. Tilskuere kan bli kastet ut fra stadion og tiltalt for å synge upassende sanger.

Politiet tar affære etter at det har kommet en rekke usmakelig kommentarer fra tribunen på de seneste lokaloppgjørene. Politiet har vært i samtaler med den såkalte Crown Prosecution Service. Liverpool og Everton møtes i Premier League førstkommende mandag, mens lagene spiller FA-cupkamp på Anfield søndagen etter.

Én sang sies å være til stor bekymring for politiet, og en saksmappe med tilrop og sanger vil bli fremlagt. Politiet sier til Liverpool Echo at lovovertredere vil bli vist bort fra banen og kan risikere utestengelse. Betjenter skal snakke med begge klubber for å enes mot uakseptabel språkbruk fra tribunen.
- Vi skal snakke med CPS for å finne hva som blir sett på som grov språkbruk av det som blir sunget, uttaler Chief Supt Dave Lewis ved Merseyside politi.

- Vi kan arrestere folk og tiltale dem. Vi kommer ikke til å arrestere hundrevis ettersom vi ikke har resurser til det. Det vil også kunne føre til håndgemeng.

- Noe av syngingen kan være avskyelig, og vi må sette en grense for det.

Aksjonen kommer i kjølvannet av påståtte rasistiske og homofobiske tilrop mot Portsmouth-forsvarer Sol Campbell i kampen mot hans tidligere klubb Tottenham. En rekke personer ble tiltalt av politiet i Hampshire.
- Vi oppfordrer alltid våre fans til å oppføre seg skikkelig, ikke bare på derbykampene, men i hver kamp. I et tidligere derby på Anfield har det vært noen svært ubehaglig tilrop fra begge lags supportere, selv om det verken var rasist eller homofobisk, uttaler Ian Ross, talsmann for Everton FC.

Liverpool Echo har ikke lykkes å få en uttalelse fra Liverpool FC.