- Trenger to-tre spillere

Ian Rush mener at Liverpool trenger to-tre spillere til å forsterke stallen. Randy Lerner vil beholde Barry selv om spilleren ikke signerer ny kontrakt. Manchester U har opsjon på Tevez.

Ian Rush synes at Rafael Benítez må hente inn et par nye spillere i det kommende overgangsvinduet. Spisslegenden advarer også mot å selge Xabi Alonso.
- Det er ingen tvil om at Liverpool trenger to eller tre nye signeringer denne sommeren for å forsterke troppen, skriver Ian Rush i dagens utgave av Liverpool Echo.

- Jeg synes ingen har gjort noen av posisjonene på venstresiden til sin egen. Vi trenger også et annet alternativ helt fremme ettersom vi har stolt for mye på Fernando Torres og Steven Gerrard.

- Ryan Babel og David N'Gog har ikke bevist at de er kapable til å levere varene regelmessig. Rafa Benítez har behov for å hente inn noen andre.

- Jeg ville like å se Carlos Tevez på Anfield neste sesong. Jeg tror han ville passet virkelig fint inn. Det er også snakk om at David Silva eller David Villa er til salgs fordi Valencia har økonomiske problemer.  Det ville vært et løft å sikre tjenesten til en av disse tre spillerne.

- Xabi Alonsos fremtid har det vært mye spekulasjoner om, men jeg håper virkelig at han blir på Anfield. Jeg vet at klubben står hjertet hans nær. Det ville vært et stort tap om han reiser.

- Jeg har hørt at noen har antydet at vi kanskje må selge Alonso for å skaffe penger til veie for kjøp, men det gir ingen mening.

- Hvis du skal erstatte Alonso med en bedre spiller, må du bruke mer penger enn det Liverpool ville ha fått ved å selge ham.

- Vi kan kanskje få £14M eller £15M for ham, men hvem kan vi kjøpe for de pengene som ville ha gjort en bedre jobb?

Lerner vil beholde Barry for enhver pris
Gareth Barry sies å være et hovedmål på overgangsmarkedet for Rafael Benítez. Aston Villas formann Randy Lerner har god tro på at spilleren fortsetter karrieren på Villa Park. Amerikaneren har heller ingen innvendinger mot om 28-åringen går kontraktstiden ut og forlater klubben gratis sommeren 2010.
- Vi har diskutert en ny kontrakt med Barry. Jeg vil gi Barry det høyeste skussmål. Han er den beste. Han er en gentleman, en stor spiller, en fornøyelse å være rundt, en leder og en flott kaptein, sier Lerner ifølge skysports.com.

- Jeg tror ikke at noen kan gjøre det bedre på noe nivå enn Gareth. Om jeg er optimistisk med tanke på å beholde Gareth? Ja, jeg er optimistisk. Det ligger i min natur.

- Han snakker for tiden med Martin O'Neill. Det er en naturlig prosess. De vil ta for seg det, og det vil bli håndtert på normal måte.

- Er jeg fornøyd om han går kontraktstiden ut. Det er hans avgjørelse. Om det betyr at han blir enda et år, er jeg helt fornøyd.

Lerner mener det ikke er mye å tape om Barry forlater Aston Villa vederlagsfritt, spesielt om han kan være med å lede klubben til suksess neste sesong.
- Selv om Villa ville tape £10M-£12M? Ja, absolutt. Vi snakker om en spiller som kan spille en viktig rolle i en mulig suksess for oss.

- Det gjelder å spille flere kamper for å vinne turneringer etc. Det er like lukrativt (som en overgangssum denne sommeren) når vi tenker på hva vi kan oppnå med en slik spiller.

- Det er ikke som du gir avkall på noe og ikke får noe tilbake.

- Vi vil beholde ham på laget. Laget vil fortsette å kjempe og vi kan bli belønnet med gode resultater. Det ligger mer her enn å gi avkall på penger.

United har opsjon på Tevez
Manchester Unteds daglige leder, David Gill, hevder at det ennå ikke er avgjort om Carlos Tevez blir på Old Trafford. Spillerens fremtid kan bli avklart de kommende ukene, og Gill påpeker at Manchester United har en opsjon på argentineren, som eies av et selskap.
- Vi er klare på at vi har en avtale med dem, selskapet. Dersom vi ønsker å benytte oss av opsjonen, må vi betale dem en bestemt sum. Slik sett er det lettere fordi det er et fastsatt beløp. Det er ikke slik at de kan forhandle i ukevis. Det er et fastsatt beløp, sier Gill til skysports.com

- Hans kontrakt (lånekontrakt med United) utløper 30.juni, og han vil ønske å vite hvor han spiller neste sesong før han reiser på ferie og tar en velfortjent pause.