- United har fått beskjeden

Jamie Carragher er overbevist om at Manchester United nå føler at Liverpool er hasene på dem i ligainnspurten, og at de helrøde er bedre rustet enn i tidligere sesonger til å stå løpet ut.

- Resultatet mot Villa vil ha sendt ut en beskjed til United og Chelsea, understreker Carra overfor den engelske pressen. - De så på den kampen, la det ikke være tvil om det.

- For øyeblikket er vi trolig formlaget i ligaen og dette er den beste tiden av sesongen å være i form på. Det er ikke lenge igjen nå og forhåpentligvis kan vi holde det gående.

- United vil vite at vi er med. Hvis vi hadde tapt poeng mot Villa, da ville ikke deres tap mot Fulham utgjort mye forskjell, men nå har vi utnyttet det og United er klar over at vi er med og kjemper om tittelen. De har fortsatt en fordel, et poeng med en kamp til gode er en bra ledelse på dette stadium av sesongen, men vi må bare henge på dem og håpe at vi kan rykke forbi.

- Spillerne har egentlig ikke snakket så mye om ligagull. Kanskje etter seieren mot United, at vi tenkte: "Hey, dette har kanskje gitt oss en halvsjanse." Realistisk sett hadde de likevel en stor ledelse. Nå har de tapt igjen og gapet er mindre, så kanskje det blir annerledes når vi er tilbake fra landskampsoppholdet.

- Det er ikke vanlig at lag på toppen gir fra seg poeng, så da United og Chelsea tapte ga det oss mer press. Vi har nok slitt noen ganger tidligere denne sesongen med å håndtere det, slik at å vinne 5-0 var et glimrende resultat.

- Det var viktig at vi tok vare på denne muligheten. Jeg tror det har blitt en bedre mental styrke i laget. Vi er blitt mer modne og blitt vant til hva som kreves for å kjempe om tittelen. Kanskje visste vi ikke hvordan vi skulle takle det tidligere, men denne gang gikk det vår vei og vi var mye roligere.