- Verdt minst £70M

Torres er verdt minst £70M. Agenter har forhørt seg om pris, men ifølge Benítez er spilleren ikke til salgs uansett pris. En av de beste i verden. Kjøpet er vel anvendte penger.

Rafael Benítez gjør det helt klart at det ikke vil la seg gjøre å prise Fernando Torres vekk fra Anfield. Spissen lagde hattrick i 6-1-seieren mot Hull, og er nå toppscorer i Premier League med åtte mål på syv kamper.
- Hvor mye han er verdt? sier Rafael Benítez til Liverpool Daily Post.

- Minst £70M, vil dere si. Jeg sier ikke at han er best i verden fordi han er ung og kan bli enda bedne, men selvsagt er han en av de beste. Han kan fortsatt bli bedre hvis han ønsker.

- I år har vi hatt noen agenter som har operert for andre engelske klubber. De har kommet og spurt om pris på Torres. Store, store beløp, men vi sa at han ikke er til salgs. Jeg vil i denne stund si at han ikke er til salgs uansett pris.

Liverpool hentet Torres fra Atlético Madrid for to år siden for £20M, og Benítez føler seg overbevist om at det er vel anvendte penger.
- Da vi kjøpte Torres, var det store, store penger for oss på den tiden. Dere ser på de spillerne vi kjøpte og det er en stor forskjell, og det viser hva vi mente om ham.

- På den tiden syntes vi det var billig selv til den prisen, og dere kan se det nå. Forhåpentligvis kan vi fortsatt si det mot slutten av hans kontrakt. Vi var virkelig fornøyd med å betale det beløpet, for å si det slik. Vi kjente til spillerens mentalitet og hans alder. Vi var ikke i tvil om hans egenskaper.

- På den tiden hadde vi en liste med ti spisser, og vi gikk gjennom deres styrker og svakheter på hver enkelt. Torres var på toppen av den listen for han hadde flere styrker og færre svakheter.

Torres har virkelig vist fin form de seneste kampene etter en noe tung innledning. 25-åringen fikk også kritikk av egen manager i begynnelsen av sesongen for å bruke unødvendig energi på dommeravgjørelser istedenfor å ha fokus på eget spill.
- Vi visste på starten av sesongen at vi ville slite med formen. Alle de spanske spillerne kom 30 dager senere tilbake enn resten av troppen på grunn av den viktige Confederations Cup. Og vi hadde kamper med umiddelbart, noe som betydde at de ikke fikk trent.

- Vi visste det ville ta tid for dem å komme i form, og det ville kanskje ta en måned eller to for å se det beste av Torres. Men han har arbeidet meget hardt, og i de seneste kampene kan dere se at arbeidet har betalt seg. Han kan likevel gjøre det bedre. Han ønsker å score flere mål på bortebane.