- Vi er mer samspilte nå

Dirk Kuyt tror at et samspilt lag er nøkkelen til at Liverpool er med i kampen om ligagullet. Fornøyd med egen kontrakt. Flotte år i klubben. Trives på høyrekanten.

Liverpool har fire kamper igjen av sesongen, og ligger tre poeng bak ligaleder Manchester United som også har én kamp mindre spilt. Dirk Kuyt mener at fremgangen kan skyldes at spillerne er mer samspilte.
- Laget blir bedre og bedre. Jeg tror det er viktig at vi har spilt sammen i lang tid, sier Kuyt til liverpoolfc.tv.

- De fleste spillerne har vært sammen i et par år nå, og det er svært positivt.

- Vi har gjort stor fremgang denne sesongen. Vi har vist at vi kan beseire de beste, selv i de vanskeligste situasjonene. Vi har bevist at vi kan kjempe med de andre topplagene.

- Vi har spilt virkelig bra de seneste par månedene. Jeg synes vi har vist at vi nyter fotballen. Vi er sultne på å ta ledelsen i ligaen.

- Vi vet at det kommer til å bli vanskelig, spesielt om United vinner kampen de har til gode, men så lenge vi har muligheten kommer vi til å kjempe.

- Vi vil gjøre et forsøk og gjøre alt vi kan. Jeg tror vi viser vår besluttsomhet hver uke på banen.

Kuyt kom nylig til enighet om en kontraktsforlengelse på to år, like etter at Benítez og Steven Gerrard hadde bundet seg til nye avtaler.
- Jeg tror det er viktig at Stevie og manageren har forlenget kontraktene sine. De er viktige for klubben.

- Jeg er virkelig fornøyd med min egen kontrakt. Jeg tror flere spillere vil følge etter, noe som er bra fordi vi har et flott lag. Jeg håper at vi kan vinne trofeer sammen.

- Det er ikke mange bedre klubber enn Liverpool. Jeg har vært her i nesten tre år. Jeg har hatt en flott tid. Jeg spiller med de beste spillerne i verden.

Dirk Kuyt ble kjøpt inn som spiss fra Feyenoord i 2006, men har etter hvert spilt mer og mer på høyrekanten.
- Denne sesongen har jeg spilt i ulike roller sammenlignet med den jeg hadde i mine to første år her. Nå spiller jeg mer på høyre, men jeg liker meg der. Jeg er glad for å være her. Jeg forsøker å bli bedre hver dag.

- Selvsagt må du forsøke å utvikle deg fordi klubben går fremover hvert år. Du må jobbe virkelig hardt på trening og i kamper for å prøve å bli en bedre spiller.