- Vi har kapasitet til å vinne

Martin O'Neill og John Carew mener at Aston Villa har mulighet til å ta tre poeng på Anfield, selv om de har en dårlig statistikk mot topplagene. Få skader for Villa. Martin Atkinson dømmer.

Liverpool har åtte seire og seks uavgjorte på de siste 14 forsøkene mot Aston Villa. Villa har hatt stadig fremgang etter at Martin O'Neill ble manager på Villa Park, men man har hele tiden slitt mot de fire store. På de 12 siste ligakampene mot Arsenal, Chelsea, Man Utd og Liverpool har man bare vunnet en kamp, og kun to av de 39 siste i Premier League.

Formen til Villa er heller ikke den beste. Laget har ikke vunnet i sine sju siste kamper i cup eller liga, og etter å ha spilt 13 kamper uten tap i ligaen har man nå tapt fem og fått en uavgjort på de siste seks.

Aston Villa har også blitt passert av Arsenal som et av de fire øverste lagene, men manager Martin O'Neill og John Carew tror likevel på muligheten til å ta tre poeng på Anfield søndag ettermiddag.

- Liverpool har hatt fantastiske seire mot Manchester United på Old Trafford og de har slått Real Madrid, slik at de er i utmerket form. I fjor reiste vi imidlertid dit, kjempet tilbake etter å ha kommet under og mistet tre poeng gjennom en sen utligning.

- Det vi må gjøre er å fortsatt vise den selvtilliten vi hadde da og spillerne må prøve å være så sterke som mulig. De har kapasitet til å være det.

- Vi hadde en periode tidligere på ti kamper hvor vi var beseiret på bortebane, og vi ønsker å komme tilbake til da vi var så vanskelige å slå.

- For øyeblikket ser det ut som om vi kommer til å få spille ute i Europa til neste sesong, når det er ni kamper igjen. Jeg synes ikke det skal bli glemt når vi etter sigende har falt sammen de siste ukene. Vi tror vi kan komme tilbake og overraske.

John Carew har ikke startet en ligakamp siden 3.november, men med en Gabriel Agbonlahor som sliter med formen kan det være duket for nordmannen på søndag.

- Liverpool er veldig sterke defensivt, men jeg ser fram til den utfordringen det er å møte dem, sier den store spissen.

- Jeg gleder meg til å komme tilbake til Anfield. Jeg har spilt der et par ganger tidligere med Valencia så jeg vet hva jeg går til. Jeg har også vunnet mot Liverpool og vet hvilken stor følelse det er. Jeg scoret ikke, men kunne notere meg for en målgivende. Det ville vært flott å kunne gjøre det samme med Villa, jeg er sikker på at vi har kapasitet til det.

Steve Sidwell og Wilfred Bouma er meldt friske, noe som gjør at det bare er kapteinen Martin Laursen som er ute med skade for gjestene.

Dommer i kampen er Martin Atkinson, som også gikk med fløyta da lagene møttes i det omvendte møtet i august i fjor.