- Vi har underprestert

Darby synes reservelaget har underprestert denne sesongen. Fortsatt i forhandlinger om ny kontrakt. Glad for førstelagsdebut. Skuffet over å miste kampen mot Sunderland grunnet skade.

Reservelaget spiller sin siste reservelagskamp for sesongen når Newcastle er motstander på Halliwell Jones Stadium i Warrington i kveld. Tre poeng i kveld garanterer at Gary Abletts mannskap ikke havner på sisteplass i Premier Reserve League. Reservelagskaptein Stephen Darby er skuffet over hva laget har prestert denne sesongen etter trippeltriumfen i 2007/08.
- Vi som spillere vet at denne sesongen har vært skuffende sier, 20-åringen til liverpoolfc.tv.

- Det er veldig viktig å vinne den siste kampen fordi et lag assosiert med Liverpool bør ikke havne sist i ligaen.

- Vi vet at vi har underprestert, men vi kan ikke dvele på det for lenge. Det ville alltid bli vanskelig å oppnå hva vi klarte forrige sesong. Da vant vi tre trofeer.

- Gary fortalte oss ved starten av sesongen at det ville bli vanskelig fordi ethvert lag ville være ute etter å slå oss fordi vi var mestere.

- Vi burde vært i stand til å klare den utfordringen, men uheldigvis så greide vi ikke det i første halvdel av sesongen.

- Vi ønsker å avslutte sesongen sterkt med en seier mot Newcastle. Jeg synes vi har prestert bra i våre tre seneste kamper. Vi kan ta med oss selvtillit til denne.

- Vi spilte noe av vår beste fotball mot Bolton, men vi ga bort fire dumme mål. Jay Spearing scoret et fantastisk hattrick, men uheldigvis tapte vi 3-4, noe som var vanskelig å akseptere.

- Jeg synes vi viste god viljestyrke ved å slå tilbake og vinne mot Hull, spesielt etter at vi lå under med 0-1. Vi viste flott spill. Damien Plessis scoret et veldig fint mål, og Gerardo Bruna nettet vinnermålet.

Reservelaget vant Liverpool Senior Cup mot Waterloo Dock på mandag etter at Krisztian Nemeth hadde satt inn kampens eneste scoring.
- Vi visste at dette var vår eneste sjanse til å vinne et trofé, og det var hyggelig å vinne kampen, uttaler Darby.

- Det var en vanskelig kamp. Vi visste at vi ikke måtte undervurdere Waterloo Dock fordi de er et godt lag som gjorde det veldig bra for å komme til finalen.

- De spilte bra, og vi måtte jobbe hardt. Gudskjelov scoret Krisztian et fint mål så vi vant kampen.

- Han har hatt en vanskelig sesong med et par skader, men det var bra å se ham på scoringslista igjen. Han holdt bra på ballen mot to erfarne midtstoppere. Han gjorde det veldig bra.

Darby dediserer cupseieren til Ablett.
- Gary har en stor innflytelse på meg og guttene. Jeg har lært så mye av ham, ikke bare fotballmessig, men også som person. Det var godt å vinne et trofé for ham.

Høyrebacken har vært i klubben fra han var åtte år, og er nå i forhandlinger om en kontraktsforlengelse.
- Vi er fortsatt i samtaler i øyeblikket. Forhåpentligvis blir det løst. Det er et stort løft fordi det viser at manageren har deg i fremtidsplanene.

- Jeg er ganske fornøyd med hvordan sesongen har gått for meg personlig. Jeg fikk min førstelagsdebut mot Tottenham i Carling Cup, noe som var et stolt øyeblikk for meg og min familie. Jeg fikk også sjansen til å spille i Champions League.

Han kunne fått sin første førstelagskamp fra start mot Sunderland på Anfield i mars, men en skade på trening forhindret det.
- Skaden kunne ikke ha kommet på et verre tidspunkt. Det var veldig frustrerende for meg. Uheldigvis er det en del av fotballen. Man må bare se fremover og jobbe hardt for en ny sjanse.

- Det er hyggelig å vite at manageren tenker på deg. Dersom det trengs, så vil han kaste deg innpå. Du må alltid være forberedt og klar til å ta vare på sjansen.