- Vi kommer ikke til å undervurdere Unirea

Rafael Benitez insisterer på at han og hans spillere ikke kommer til å undervurdere Unirea Urziceni, som i dag ble trukket som Liverpools motstander i 1/16-finalen i Europa League.

Rumenerne endte på tredjeplass i sin Champions League-gruppe, bak Sevilla og Stuttgart, men havnet foran Rangers. Benitez opplyser at hans stab vil jobbe hardt frem til februar for å kartlegge en forholdsvis ukjent motstander.

- Det blir tøffe kamper, for dette er et lag som var med i Champions League. Jeg fulgte deres gruppe tett, fordi jeg har venner i Sevilla. Derfor vet jeg det blir vanskelig. Men vi er Liverpool, og vi må ha tro på at vi skal slå dem ut, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

- Kampen er ikke før i februar, så vi har mye tid til å forberede oss og analysere motstanderlaget. Vi møter et lag fra en annen liga og et annet nivå, men de vant tittelen i Romania, noe som beviser at de er et godt lag. De var nær ved å avansere i Champions League, så vi vet dette blir tøft.

- Hver eneste turnering og hver eneste kamp er viktig for oss, og Europaligaen er en mulighet til å vinne et trofé. Vi ønsker å komme så langt som mulig i turneringen.

Unirea spiller vanligvis sine hjemmekamper på Tineretului Stadium, men ettersom den kun har en kapasitet på 7000 tilskuere spiller klubben sine europacupkamper på Steaua Stadium i Bucuresti.