- Vi kommer til å klatre på tabellen

Sammy Lee og Jose Reina føler seg sikre på at Liverpool vil starte klatringen på tabellen snart, etter to tap på de fire første kampene. Begge påpeker at det ennå er tidlig i sesongen.

- Vi visste at vi kom til å få en vanskelig start på sesongen, slik terminlisten var satt opp. Man kan si at vi har hatt en ujevn start. Det er hva resultatene forteller deg, etter to seire og to tap, slår Lee fast til Liverpoolfc.tv.

- Vi gjentar til det kjedsommelige at det ikke finnes noen enkle kamper, da Premier League er en av de tøffeste ligaene i verden. Dersom noen påstår at det finnes enkle kamper i denne ligaen, kan de gjerne få fortelle meg hvilke det er, legger han til.

- Vi var forberedt på tøffe tak, og vet hva vi har i vente. Og vi håper alle andre også innser dette. Vi vet at sesongen er lang, og da er det viktig at ingen blir for kjepphøye eller for deprimerte i løpet av sesongen. Vi må jobbe for stadig å bli bedre, og det er jeg sikker på vi klarer med den fantastiske troppen vi har.

Etter tapet mot Aston Villa på Anfield ble Rafael Benitez sitert på at de erfarne spillerne måtte ta mer ansvar ute på banen. Lee mener managerens uttalelser var tatt ut av sin sammenheng.

- Media har gjort mye ut av disse uttalelsene, og tar ofte ting ut av sin sammenheng. Det Rafa egentlig sa var at alle må ta ansvar. Vi må gå i oss selv, og sørge for at vi analyserer hva som har skjedd når vi har gjort det dårlig, for å prøve å rette på det.

- Det fine med denne fotballklubben er at det aldri er noen her som blir høye på pæra. Vi fokuserer hele tiden på egne styrker og svakheter, for å bli bedre.

Lee er glad for at de røde reiste kjerringa med 3-2 seieren over Bolton sist helg.

- Bolton er aldri noen enkel plass å vinne fotballkamper, det er noe vi har sett opp gjennom årene. Så det var flott å få en seier der. Det er alltid bra å vinne fotballkamper, men spesielt når du går til en lengre pause i ligaspillet, avslutter assistentmanageren.

- Vi har fortsatt tro på oss selv
Jose Reina, som for øvrig fyller 27 år på mandag, aksepterer den kritikken Liverpool har blitt til del i begynnelsen av sesongen.

- Det er ikke normalt at Liverpool åpner sesongen med to tap på de tre første kampene. Laget har ikke vært i form, men det er bedre at formen er svak nå enn senere i sesongen, da det gir oss tid til å ta igjen det tapte, konkluderer målvakten til Liverpool Daily Post.

- Opp gjennom årene er det mange lag som har oppnådd store ting etter en svak start. Det er mye pessimisme i media nå, når det gjelder våre tittelsjanser, men de eneste som kan bevise at mediene tar feil er vi selv.

- Vi har fortsatt tro på oss selv som tropp, og vi stoler på hverandre, akkurat som vi gjorde i fjor. Jeg tror ikke Premier League har vært jevnere enn nå etter at jeg kom til England. Det er 5-6 lag som kan gå til topps denne sesongen, avslutter Reina.