- Vi må prestere bedre enn i fjor

Gerrard vet at Liverpool kanskje må ha en bedre sesong enn i 2008/09 for å vinne Premier League. Milner mener Villa må slå tilbake fra i fjor. Reo-Coker frykter ikke Anfield. Poor på Ungarn U17.

Liverpool åpnet sesongen med et skuffende bortetap mot Tottenham, men slo tilbake med 4-0 mot Stoke i midtuken. Steven Gerrard vet at kampen om ligatittelen blir hardere denne sesongen.
- Åpningskampene denne sesongen har vist at det vil bli veldig vanskelig å vinne. Vi er nødt til å gjøre det enda bedre enn forrige sesong. Det ser ut til å bli en meget konkurransedyktig liga, uttaler Gerrard ifølge Skysports.com.

- Man kan si det etter kampene i åpningsrundene. Poengantallet vi sanket forrige sesong ville ha vært nok til å vinne ligaen de seneste tre eller fire sesongene, men det var bare godt nok til å bli nummer to.

- Hver sesong blir det vanskeligere å vinne tittelen, men det er fremdeles vår ambisjon.

- Et tilbakeslag på åpningsdagen er ikke skjebnesvangert. Men det har gått lang tid siden Liverpool vant tittelen, og det blir ikke lettere.

Milner: - Villa må slå tilbake
James Milner mener Aston Villa må prestere langt bedre enn i 0-5-tapet på Anfield forrige sesong. Villa har slitt i de to første kampene, 0-2 mot Wigan og 0-1 mot Rapid Wien. Nå håper midtbanespilleren at de første poengene kan være med i bagasjen hjem til Birmingham.
- De (Liverpool) hadde et dårlig resultat i starten av sesongen (mot Tottenham), men de har kommet tilbake sterkt med seier mot Stoke. Så vi må slå tilbake også, sier Milner til avfc.co.uk.

- Det er aldri enkelt å reise dit, men det er tidlig i sesongen og vi må finne formen. Vi viste tegn til det mot Rapid når vi spilte ballen bra. Vi trenger bare å komme inn i spillet litt raskere.

- Det er en vanskelig kamp når du spiller på Anfield, men det er opp til oss å reise dit og spille bedre enn det vi har gjort i de to forrige kampene, og vi må forbedre oss.

- Vi hadde åpenbart en skuffende dag på Liverpool i fjor. Med den kvaliteten vi har her, bør vi aldri tape med den marginen. Det ville derfor vært fint å slå tilbake og ta alle tre poengene.

- Vi er et godt bortelag som vi beviste på Emirates Stadium i fjor. Vi må gå ut og gjøre en god opptreden. Det er viktig. Man ønsker alltid å få de første poengene i havn så tidlig som mulig. Vi klarte ikke det på den første dagen. Nå har vi sjansen til å reise til Anfield og få et godt resultat.

Coker frykter ikke stemningen på Anfield
Nigel Reo-Coker insisterer på at Aston Villa må reise til Anfield uten frykt. Midtbanespilleren forventer også at Martin O'Neills mannskap vil opptre profesjonelt og holde seg til kampplanen. De kommer ikke til å la seg skremme av atmosfæren.
- Det er en av de vanskeligste stedene innen fotballen. Det er en historisk bane. Man kan ikke benekte det, og folk snakker om "You'll Never Walk Alone" før avspark, men som spillere kan vi ikke la stemningen ta overhånd, sier Reo-Coker til Aston Villas offisielle nettsted.

- Vi må forbli fokusert og behandle det på samme måte som en annen Premier League-kamp. Det er en vilje blant oss til å få ting tilbake på sporet. Det handler om å ha en positiv mental innstilling. Man kan være helt nedbrutt og i neste øyeblikk tilbake på topp, slik er fotball.

- Man kan ikke frykte noen lag i Premier League. man må konsentrere seg om seg selv og sørge for at man er så godt forberedt som mulig når man tar fatt på hver kamp.

- Vi må holde oss til vår egen kampplan og ikke bekymre oss om andre lag. Det er nøkkelen.

- Selv om de klarte å vinne 4-0 på andre kampdag, så har egentlig vi ikke tenkt så mye på det. For oss handler det om å gå ut der og gjøre det vi kan best. 


Poor på Ungarn U17
Patrik Poor, nyerverveslen fra MTK Budapest, er tatt ut på Ungarns U17-landslag til Toto Cup i Østerrike den kommende uken. På tirsdag venter kamp mot Frankrike. To dager senere står vertsnasjonen på motsatt banehalvdel, før de avslutter firenasjonersturneringen mot Belgia på lørdag.