- Vi må slå tilbake

De røde er inne i en dårlig stim, og har nå tapt tre kamper på rad. Jamie Carragher vil gjerne stoppe den trenden allerede på tisdag, for å vinne tilbake selvtilliten.

Liverpool har nå tapt sine tre siste kamper, alle på fremmed gress, og selv om klubbens to største stjerner manglet i går - var det ingen god forestilling fra dem som burde benyttet sjansen og vist seg frem. Carragher vil gjerne slå tilbake så fort som mulig.

- Det er frustrerende for oss, men Chelsea tapte også sin kamp, og det er lenge igjen. Det  er ikke et godt tidspunkt for å prate om tittelen, og vi ser bare frem mot vår neste kamp, sier Carra til Liverpoolfc.tv.

- Nå har vi en Champions League-kamp mot Lyon foran våre egne supportere på Anfield, og må vinne tilbake selvtilliten før kampen mot Manchester United på neste søndag. Vi må bare holde sammen, og jobbe hardt på treningsfeltet. Vi vet at vi er et godt lag, har gode spillere og en god manager, så vi må bare ha tro på oss selv og holde det gående. Vi har kvaliteten og troen på at vi vil komme oss tilbake på vinnersporet - forhåpentligvis mot Lyon på tirsdag.

- Det er lett å si at vi savnet Gerrard og Torres, og ja, de er begge spillere i verdensklasse - men vi har en stor tropp, og har vunnet uten dem før. Sunderland spilte bra, mens vi ikke var på vårt beste. Vi kan slå tilbake og vinne tilbake selvtilliten, avslutter Liverpools nummer 23.