- Vi manglet det lille ekstra

Jay Spearing mente at reservelaget ikke greide å drepe kampen mot Everton da de hadde muligheten, og senere ga fra seg initiativet. Ny webside om Shankly.

Bra pasningspill
Etter å ha vunnet reserveligaen i fjor synes ikke elevene til Gary Ablett å komme i gang for alvor denne sesongen, og sliter fortsatt i det nedre sjiktet av tabellen.

I går kveld ble det 1-1 mot Everton, etter at en kjempetabbe av Martin Hansen ble etterfulgt av et selvmål. Den sentrale midtbanespilleren Jay Spearing mente at de røde kunne ha avgjort kampen tidlig til sin fordel, og at man senere ga fra seg initiativet.

- For å være ærlig, jeg så ikke målet i det hele tatt, sier scouseren til Liverpools hjemmeside. - Jeg snakket med Dani Pacheco da det skjedde og alle begynte å skrike. Jeg snudde meg for å snakke med noen av de andre guttene, som fortalte meg at ballen hadde gått mellom beina på Martin og i mål. Alt vi kunne gjøre var å bare fortsette og gi ham støtte.

- Han gjorde imidlertid noen flotte redning etterpå og jeg synes han holdt oss inne i kampen etter pause. Han slo en heading i tverrliggeren og ga en god respons.

- Alle kamper disse to klubbene i mellom er veldig innsatsfylte og det var noen taklinger som kom susende, men du må bare prøve å heve deg over det og å prøve å spille fotball.

- Jeg syntes vi passet ballen virkelig bra de første 20 minuttene og ga Everton mange problemer med vårt en touch spill, men vi greide ikke å finne det lille ekstra for å kunne avslutte angrepene.

- I 2.omgang synes vi å stoppe og spille litt og gjorde det vanskelig for oss selv. En må likevel berømme Everton, de kjørte en stram formasjon og var disiplinerte.


Shankly.com
De driftige supporterne bak LFCHistory.net har brakt liv i en gammel nettside om legenden Bill Shankly, det skotske manageren som startet det moderne fotballeventyret på Anfield etter at han ble manager for de røde i 1959.

Du finner mye interessant om Shanks ved å klikke på denne linken.