- Vi skal henge med helt inn

Fabio Aurelio er overbevist om at Liverpool kan henge med i tittelkampen helt til siste slutt etter 3-0-seieren mot Newcastle. Carragher og Gerrard håper på hjelp fra Man City og Arsenal.

Mål av Yossi Benayoun, Dirk Kuyt og innbytter Lucas Leiva gjør at Liverpool ligger tre poeng bak Manchester United. Liverpool har tre kamper igjen å spille, mens Manchester har en hengekamp mot Wigan 13.mai. Fabio Aurelio håper at Anfield-klubben kan sette ytterligere press på ligalederne i de ligarundene som gjenstår.
- Vi vet at Manchester United fremdeles har en kamp til gode. Vår ambisjon er å avslutte bra i våre tre siste kamper. Deretter får vi se hvor vi ender opp, uttaler Aurelio til liverpoolfc.tv.

- Den neste kampen mot West Ham er svært viktig. Hvis vi kan vinne, kan vi innta tetplassen igjen. Vi må holde presset oppe før deres kamp mot Man City.

- De har fremdeles et par vanskelige kamper igjen. Vi får se hva som skjer og forsøke å henge med til sesongens siste kamp.

Liverpool måtte vinne mot Newcastle for å ha et realistisk håp om å vinne ligaen etter at Manchester United vant 2-0 i Middlesbrough på lørdag. Merseysiderne beseiret Newcastle 3-0, og Aurelio synes seieren burde ha vært større.
- Det var en veldig viktig kamp for oss. Vi vet at Newcastle er i en veldig vanskelig posisjon. Vi visste at de ville komme hit og kjempe til siste slutt.

- Jeg synes vi kontrollerte kampen. Vi begynte å dominere mer og mer straks vi hadde scoret. Til slutt kunne vi har scoret flere mål. Vi traff tverrliggeren tre ganger og skapte mange sjanser.

- Vi vet at dersom Manchester United begår en feil, kan målforskjellen bli viktig. På begynnelsen av kampen prioriterte vi å vinne kampen, men vi visste at det ville bli enda bedre om vi kunne score flere mål.

- Kanskje vi bør være skuffet fordi vi burde ha scoret flere enn tre mål etter å ha skapt så mange sjanser. Hovedsaken er at vi er tre poeng nærmere og kan bygge videre på den gode forestillingen og et viktig resultat.

United må avgi seks poeng i kampene mot Manchester City (H), Wigan (B), Arsenal (H) og Hull (B) dersom Liverpool skal ha en mulighet til å vinne ligaen denne sesongen. Jamie Carragher gir ikke opp.
- Vi er i flott form. Vi må holde det gående til sesongslutt og se hva som skjer, sier Carragher til Setanta Sports.

- Vi har en liten mulighet. Det er United som må feile. Manchester City er i god form for øyeblikket. Hvis Arsenal taper i Champions League, har de noe å bevise overfor United i ligakampen også.

Steven Gerrard tror at Manchester City kan sette kjepper i hjulene for Manchester United.
- Kampen er ikke over. Vi skal fortsete å kjempe. Manchester United har en stor Champions League-kamp. Forhåpentligvis kan Manchester City gjøre oss en tjeneste neste uke. Realistisk sett er selvsagt United favoritter.