- Vi vinner ligaen i løpet av to år

En kamplysten Fernando Torres sier at han er klar til å spille hver eneste kamp neste sesong, og at han ikke kan tenke seg å spille for noen annen engelsk klubb enn Liverpool.

Fernando Torres er ventet å få mer spilletid mot Espanyol i morgen enn før under pre-season, etter at de spanske spillerne har blitt holdt litt tilbake som følge av Confederation Cup. Etter en sesong med skadeproblemer er superspissen nå veldig klar til å kjempe om trofeer for de røde.

- Jeg ønsker å glemme alle mine skadeproblemer fra forrige sesong og ønsker å spille hver eneste kamp denne sesongen - enten det er i ligaen, Champions League, FA-Cupen eller ligacupen.

- Med tanke på den kvaliteten som vi har i stallen kan vi gå veldig langt og vinne mange trofeer. Alt jeg ønsker er å score flere mål og hjelpe laget til å vinne flere pokaler.

- Å spille alene på topp har sine utfordringer, men det er jeg vant til fra mine dager i Atletico Madrid.

- Jeg tror ikke vi behøver å kjøpe flere spillere. Vi har allerede kjøpt gode spillere slik som Glen Johnson, som jeg mener er et utmerket kjøp for Liverpool.

- Gerrard er den beste spilleren i verden og en spesiell venn av meg, sier Fernando på spørsmål om han ser fram til å spille med Stevie G igjen etter sistnevntes rettsak.

- Vi har et spesielt forhold ute på banen, han kan lese mine tanker og jeg hans. Han ser alltid etter meg på banen. Når jeg går på et løp, vil han prøve å sende ballen til meg. Det har fungert meget bra så langt.

- Jeg har aldri tenkt på å forlate denne klubben, sier spilleren som nylig skrev under en ny avtale fram til 2013.

- Mitt lag i Spania er Atletico Madrid og mitt lag i England er Liverpool. Jeg tror ikke jeg kommer til å spille for en annen engelsk klubb, og definitivt ikke Manchester United. Jeg er Liverpool-spiller og ønsker å gjøre mitt beste for klubben.

- Jeg har sterk tro på at vi vil minst vinne ligaen i løpet av de neste to årene.