- Viktig med tre poeng

Emiliano Insua insisterer på at Liverpool ikke har gitt opp gullkampen og at det viktigste var tre poeng mot Hull i en vanskelig kamp. Rolig lørdag for utlånsspillerne.

- Ikke på vårt beste
Emiliano Insua fortsetter å etablere seg på førstelaget til Liverpool, med sin åttende start i ligaen i bortekampen mot Hull. 20-åringen gjorde en ny bra kamp, selv om han var negativt involvert i det baklengsmålet som de røde fikk. Argentineren mener at det nå er tre poeng og seire som teller i innspurten av sesongen, og at alt Liverpool kan gjøre er å vinne de fire kampene som gjenstår.

- Det var en veldig vanskelig kamp og gressmatten var ikke den beste, men vi fikk tre poeng som var det viktigste på dette tidspunktet av sesongen, sier Emiliano til Liverpools hjemmeside.

- Førsteomgangen var veldig tøff, men heldigvis scoret Xabi med et flott skudd og det var veldig viktig rett før pause.

- Vi måtte arbeide hardt i 2.omgang og kreditt til Hull som stod på til tross for de fikk en mann utvist. Heldigvis scoret Dirk to mål for oss og det var godt å få tre poeng på en dag hvor vi ikke var på vårt beste.

- Vi vet hva vi må gjøre nå og det er å vinne våre fire siste kamper. Vi vet at alt kan skje i fotball og vi må håpe at Manchester United vil tape noen poeng.


Leiesoldater uten seier
Kun tre av Liverpools utlånte spillere var i aksjon i ligakamper på lørdag.

Adam Hammill spilte i 70 minutter da Barnsley spilte 1-1 hjemme mot ligavinneren Wolves i The Championship. Hjemmelaget ledet 1-0 da Adam ble byttet ut.

Det ble et nytt tap for keeper Peter Gulacsi og bunnlaget Hereford i League 1, da ungareren spilte hele kampen i 1-2 tapet i Northampton. I samme divisjon spilte Martin Kelly 90 minutter da Huddersfield og Brighton delte poengene med et 2-2 resultat.