£20M i året fra trøyesponsor

The Times skriver at Liverpool har gjort avtale med banken Standard Chartered om draktreklame verdt £80M over fire år, forhandlet frem av Ian Ayre. 16-årig gigantspiss kjøpt.

Tredobling av sponsorpenger
Tony Barrett i The Times bekrefter tidligere rykter om at det er Standard Chartered som er firmaet som George Gillett snakket om da eieren sa at en ny trøyesponsor offisielt ville bli bekreftet til neste uke. Standard Chartered er en internasjonal bank med base i London.

Liverpools kommersielle direktør Ian Ayre har fått til en avtale der de røde mottar årlig £20M fra neste sommer og fram til 2014. Dette er nesten en tredobling av hva man fikk av klubbens langvarige samarbeidspartner Carlsberg, som mot slutten ga £7,2M per sesong.

£20M i året skal være det samme som Manchester United får fra Aon Corp. Tidligere fikk Liverpools rival £14M for en avtale med AIG, eller det dobbelte av hva de røde fikk fra Carlsberg.


Ny Crouch i LFC
The Times skriver også at 16-årige Michael Ngoo, født 23.oktober 1992, har gått til Liverpool for £250.000. Spissen som er 193 cm lang er blitt sammenlignet med Peter Crouch som spillertype, og har tidligere prøvespilt for Manchester United. I dager hvor det stadig blir omtalt at store klubber "stjeler" talenter fra mindre klubber, skal Southend ha rost Liverpool for måten de har gått fram på i forhold til forhandlinger om Ngoo.