50 målrike kamper for Torres

Fernando Torres spiller sin ligakamp nr.50 mot Aston Villa i morgen. To mål på Anfield og han er den mest effektive siden 1906. Rivalene tapte i Premier League.

Vanskeligere for Torres
Jack Parkinson scoret 35 mål på 50 kamper i 1906, da over halvparten av spillerne gjerne var i angrep. Fernando Torres står med imponerende 33 mål på 49 forsøk i 2009, og selv om han innrømmer at det har blitt vanskeligere denne sesongen vil han håpe å skrive mer historie. Rafael Benitez tror at rekordkjøpet og angrepspartner Steven Gerrard begge har kapasitet til å score 20 mål hver sesong.

- Folk snakker om dem som et angrepspar nå til dags, forklarer Rafa. - Hvor mange vil de score? Utvilsomt mer enn noen andre som vi har.

- De er fantastiske spillere, veldig viktige for oss, å hvis Torres og Gerrard hver for seg kan score 20 mål hver sesong vil det være et stort løft for oss.

- Vi behøver dem og vi vet at laget er bedre når de spiller sammen.

- Folk synes å markere meg tettere denne sesongen, sier Fernando Torres til Sky Sports.

- Det er bare normalt. Etter forrige sesong er de mer klar over hvordan jeg liker å spille. De vet hvordan jeg og Steven liker å spille, slå pasninger mellom oss.

- Uheldigvis har vi ikke kunnet spille like mye som vi kunne ønske denne sesong på grunn av skader. Når vi spiller er det imidlertid opp til oss å håndtere hva vi måtte stå overfor.


Nytt tap for Man Utd
Tap 0-2 for Fulham, og direkte rødt kort til Paul Scholes og to gule for Wayne Rooney, gjør det til en svært dårlig uke for Manchester United og håp om spenning i ligaen.

Chelsea tok imidlertid ikke vare på sin mulighet da de tapte 1-0 på White Hart Lane mot Spurs. Det betyr at Liverpool med tre poeng mot Aston Villa vil være et poeng etter ledende Man U med en kamp mer spilt, og tre poeng foran Chelsea.

I neste ligarunde snur for øvrig Man Utd og Liverpool sine møter, i det Aston Villa skal reise til Old Trafford og Liverpool tar turen til Themsens bredd og Craven Cottage.