Ablett glad for cuptriumftrofé

Gary Ablett er glad for å vinne et trofé denne sesongen. Németh begynner å komme i form. Trekker frem Gerardo Bruna etter finaleseieren mot Waterloo Dock.

Liverpools reservelag gikk til topps i Liverpool Senior Cup med 1-0-seier mot Waterloo Dock i finalen. Krisztian Németh scoret kampens eneste mål etter flott forarbeid av Gerardo Bruna og Vincent Weijl. Waterloo dock produserte flere gode sjanser i andre omgang, og var uheldig som ikke  hull i målprotokollen. Reservelagsmanager Gary Ablett er likevel svært glad for å vinne et trofé i en sesong preget av mye frustrasjon.
- Det er hyggelig å avslutte sesongen med et trofé. Vi måtte jobbe hardt for seieren, sier Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Vi holdt det gående og forsøkte å spille fotball. Vi var ikke gode, men vi vant og scoret et flott mål. Det var flott pasningsspill. Krisztian avsluttet bra.

Krisztian Németh har kun spilt 11 kamper og nettet to mål for reservelaget denne sesongen.
- Jeg var glad på Krisztians vegne fordi han var uheldig som ikke scoret tidligere. Han fortsetter å komme inn der, og han fikk sin belønning. Han har gått glipp av så mye fotball denne sesongen grunnet skade. Når han begynner å se skarp ut igjen, er sesongen uheldigvis over.

Gerardo Bruna spilte en god kamp i en rolle like bak Németh. Spanjolen var sentral i de rødes beste angrep i andre omgang.
- Jeg synes Gerardo spilte veldig bra. Vi var bekymret før kampen om noen av guttene ville klare å håndtere det fysiske, men han kom i forgrunnen i andre omgang og viste sin sanne verdi for oss.

- Jeg synes Waterloo var strålende, fra guttene på sidelinjen til guttene på banen. For å være ærlig kan vi hevde at de skapte de beste sjansene i andre omgang, men vi var heldige i flesteparten av deres forsøk gikk rett på Dean Bouzanis.

- De kan holde hodet hevet fordi de ga oss en veldig vanskelig kamp, én vi til slutt var fornøyd med å vinne.

Waterloo Docks manager, Jim Davies, var meget godt fornøyd med kampen.
- Jeg veldig stolt at laget mitt. Jeg synes vi la ned en god forestilling. Vi hadde våre sjanser, men vi klarte ikke å sette dem.

- Det var en stor begivenhet for oss å komme hit å spille mot Liverpool. Vi har drevet denne klubben i 46 år, og dette var første gang vi var i finalen.

- Selvsagt ville vi ha likt å ha vunnet den, men det må være en vinner og en taper. Vi har ikke dummet oss ut. Vi gjorde det bra.

- Guttene gjorde klubben Waterloo Dock stolt, og vi har nå to andre finaler å se frem til. Jeg sa til spillerne på slutten at vi får håpe dette er den siste sølvmedaljen vi får.