Agger tilbake i trening

Daniel Agger er endelig tilbake i trening igjen, etter ha å være ute med ryggskade i over en måned. Yossi Benayoun og Xabi Alonso kan bli spilleklare mot Villa. Det ser dårligere ut for Alvaro Arbeloa.

Endelig lysner det litt på skadefronten for Liverpool FC. Liverpool Echo melder at Daniel Agger er tilbake i trening igjen. Dansken har vært satt ut av spill i over en måned, grunnet en ryggskade som han pådro seg under landslagsoppdrag for Danmark.

Agger har stort sett slitt med skader hele sesongen, og har bare spilt 90 minutter to ganger dette kalenderåret. I hans fravær har Martin Skrtel og Jamie Carragher trygget sine posisjoner som førstevalg på stopperplassene. Echo utelukker imidlertid ikke at Agger kan være tilbake i spill allerede i søndagens kamp mot Aston Villa på Anfield.

Det hersker imidlertid stor usikkerhet omkring danskens fremtid på Anfield på sikt. Echo rapporterer at man ikke er noe nærmere signeringen av en ny kontrakt. Rafael Benitez verdsetter imidlertid 24-åringen høyt, skal man tro lokalavisen.

Liverpool har ni ligakamper igjen å spille, og ligger fire poeng bak Manchester United (som har en kamp mindre spilt). Dermed er det viktigere enn noen gang med en skadefri tropp. I så måte er det også gode nyheter at Yossi Benayoun og Xabi Alonso gjør store fremskritt etter sine skader. Begge spillerne måtte stå over lørdagens kamp på Old Trafford. Benayoun har hatt problemer med en strekk i baksiden av låret, mens Alonso har slitt med en tilsvarende strekk i baksiden av leggen. Echo melder nå at duoen responderer bra på den behandlingen de får på Melwood, og kan rekke Villa-kampen.

Echo skriver også at Benitez ikke akter å forhaste seg med Alvaro Arbeloa. Høyrebacken slo opp igjen en strekkskade på baksiden av låret han har slitt med en stund, under oppvarmingen på Old Trafford.