Al-Sager vil forhandle

Abdulla Al-Sager vil på vegne av sin familie forhandle om å kjøpe en andel av Liverpool. Et oppkjøp av et konsortium med den rike Al-Kharafi-familien har støtt på problemer.

Uenighet ser ut til å ha dukket opp blant det opprinnelige konsortiet og ett av medlemmene, Al-Sager-familien, som sier de nå vil fortsette med separate forhandlinger om å kjøpe en prosentandel av Liverpool.

Den seneste utviklingen vil skape noe usikkerhet hos Tom Hicks og George Gillett, som hadde håpet at Nasser Al-Kharafi, rangert som den 52. rikeste personen i verden, ville stå i spissen for en overtagelse.

Nå virker det som Al-Sager må sette sammen et nytt konsortium av investorer. Abdulla Al-Sager sier han vil representere sin familie i samtalene, og kommer til å møte Hicks i løpet av de neste to ukene for å diskutere kjøp av en andel i klubben. Al-Sager påpeker at Al-Kharafi ikke vil være med delegasjonen som reiser til Texas for å forhandle.
- De er villige til å forhandle og vi forhandler, og det skal vi fortsette med de neste ukene, sier Abdulla Al-Sager til Bloomberg.

- Vi er seriøse. Ting kan forandre seg. Hicks og hans gruppe er hyggelig folk og utrolig ydmyke.

- Vi er store supportere, og vi ønsker definitivt at noe skal skje. Vi ønsker å bygge nytt stadion i Stanley Park og få laget til å gjøre det veldig bra.

Al-Sager sa i forrige uke, da han representerte et konsortium med Al-Kharafi-familien, at en prislapp på £500M var for mye.

I motsetning til George Gillett, som vil selge sin eierandel, så ønsker Tom Hicks å bringe inn en ny investor til Liverpool samtidig som han beholder sin aksjepost.