Alonso måtte sy syv sting

Sammy Lee bekrefter at Alonso måtte sy syv sting i vristen. Skadeomfanget først kjent om 24 til 48 timer. Ingen info om Mascherano. Lee roser Gerrard. Torres og Aurelio tilbake.

Xabi Alonso haltet ut med en fotskade til pause av FA-cupseieren mot Preston. Midtbanespilleren kom aldri tilbake i spill. Ut i andre omgang returnerte han til benken med en beskyttelsesskinne/bandasje på den ene foten. Liverpool FC venter fremdeles på omfanget avskaden, men assistentmanager Sammy Lee kunne overfor liverpoolfc.tv bekrefte at 27-åringen måtte sy syv sting i den ene vristen.
- Uheldigvis har Xabi måttet sy syv sting i vristen. Vi kjenner ikke det fulle omfanget av skaden bortsett fra det faktum at han vil være øm i kveld. Forhåpentligvis vil det ikke være noe ødelagt, men vi vil ikke få greie på det før de neste 24 til 48 timene, uttaler Sammy Lee.

Javier Mascherano ble også byttet ut med noe som lignet en strekkskade. Her foreligger det foreløpig ingen opplysninger.

Samtidig brukte Sammy Lee anledningen til å hylle Steven Gerrard som har lagt bak seg den sesnest ukens hendelser. Midtbanespilleren ble kåret til Liverpools beste på børsen her på liverpool.no.
- Steven er en topp proff. Han har full støtte i denne fotballklubben. Dere har sett hva han er i dag, en fotballspiller. Han sto for en kjempefin forestilling. Han er en moderne proff, og vi står alle bak ham. Han er en flott tjener for denne klubben, en utmerket ambassadør. Vi vil fortsette å støtte ham videre.
  
Torres var tilbake etter å ha vært ute med en hamstringskade siden slutten av november. Spissen kom inn i det 73.minutt, og scoret 2-0-målet tre minutter på overtid. Albert Riera hadde sendt de røde i føringen litt over midtveis i første omgang. 
 - Preston gjorde det vanskelig for oss. Vi visste det skulle bli en vanskelig kamp, men vi sto i mot og tok utfordringen, utdypet Lee.