Anderson sto over

Paul Anderson sliter med en ankelskade, og spilte derfor ikke Nottinghams kamp mot Watford. Innhopp for Hammill. God kamp av Gulacsi. Én omgang for Antwi. 90 min for Lindfield og Flynn.

Paul Anderson var ikke i aksjon for Nottingham Forest i gårsdagens 1-2-tap borte mot Watford. Kantspilleren ble byttet ut allerede i pausen mot Swansea i helgen, og årsaken viser seg å være en ankelskade.

Adam Hammill kom inn i det 76.minutt da Barnsley spilte 1-1 hjemme mot opprykksjagende Birmingham. Begge scoringene kom de siste ti minuttene.

Peter Gulacsi spilte en ny god kamp for Hereford, men kunne ikke forhindre at "The Bulls" tapte 0-3 på hjemme mot Bristol Rovers. Hjemmelaget byttet ut to spillere i pausen, deriblant Godwin Antwi, og det ga mer fasong på det defensive.
- Vi var dårlige defensivt, det er det ingen grunn til å skjule. Vi satte inn to spillere, og så mer solide ut i andre omgang, uttaler Hereford-manager Chris Turner til BBC Hereford & Worcester.

Accrington Stanley beseiret Macclesfield 2-0 på Moss Rose Ground. Craig Lindfield spilte samtlige minutter for gjestene.

Wrexham spilte 1-1 mot Forest Green i Blue Square Premier. Ryan Flynn var på banen hele kampen, og midtbanespilleren pådro seg også gult kort.