Angrer ikke på landslagsnei

England ble klar for VM-sluttspillet denne uken. Carragher angrer ikke på at han trakk seg fra videre landslagsspill. Kampen mot Burnley er viktigere. Carra forsvarer Johnson.

England skal spille i VM i Sør-Afrika, men Jamie Carragher angrer ikke på at han trakk seg fra videre spill med landslaget sommeren 2007. Klubblaget betyr mest for visekapteinen.
- Ikke misforstå. Jeg kommer til å se en stor kamp (som den mot Kroatia), og det er stort, men en av årsakene til at jeg tok avgjørelsen (om å trekke seg fra landslaget) er at vi har Burnley på lørdag for Liverpool. Jeg vil være sikker på at jeg er klar til den, sier Carragher til TalkSport.

- Og to eller tre dager senere spiller vi i Champions League, så det er en av grunnene til min avgjørelse, og det er hva jeg trakter etter nå.

Glen Johnson har vært Liverpools beste spiller i sesonginnledningen. Carragher mener at høyrebacken har fått mye urettmessig kritikk på landslaget.
- Han har vært Liverpools beste spiller. Vi har bare spilt fire kamper, men han har vært vår beste spiller hittil i år. Han har scoret et par mål. Han gjør det bra. I den forrige kampen synes jeg de var litt harde mot ham. Han kunne ikke forhindre et innlegg langt ute på siden, men man kommer ikke til å stoppe hvert eneste innlegg som back.

- Jeg har selv spilt back, og jeg fikk kritikk for å ikke bli med fremover. Folk sa: "Du er en stor forsvarsspiller, men du blir ikke med fremover". Om disse offensive backene sier folk at de ikke kan spille forsvar. Hvis man har begge egenskaper, så har du Paolo Maldini. Så det er vanskelig å klare begge deler.

- Dersom du greier begge deler, er du best i verden. Jeg tror den moderne back nå bli vurdert etter hvor mange innlegg han kan få inn enn hvor mange han forhindrer. Det er slik spillet forandrer seg. Backer ses på mer som angripere enn forsvarsspillere nå.